Vakantiehuis in Casole d'Elsa

Op slechts een korte afstand van de hoofdweg tussen Colle en Volterra ligt het charmante dorpje Casole d'Elsa, dat je betovert met een typisch Toscaanse sfeer. Het is pittoresk en vol met natuurlijke en culturele wonderen. Het kleine, mooie stadje Casole d'Elsa heeft een geweldige geschiedenis en cultuur. Florence en Siena zijn ook gemakkelijk te bezoeken vanaf je vakantiehuis in Casole d'Elsa. De stad ligt op 50 kilometer van Florence en 25 kilometer van Siena.

Utsikt från semesterhus i Casole d'Elsa

Populaire vakantiehuizen - Casole d' Elsa

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Casole d' Elsa

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Casole d' Elsa

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Casole d' Elsa

Loading...

Bezienswaardigheden in de middeleeuwse stad

Omringd door middeleeuwse pracht, bezoek je al snel de twee prestigieuze kerken van de stad tijdens je vakantie in Toscane. De kerk van de Maagd Maria en de parochiekerk van St. Johannes de Doper vallen onmiddellijk ten prooi. Wandelend rond de stadsmuren vind je prachtige sculpturen en andere meesterwerken.

De stad wordt omringd door wijngaarden, olijfboomgaarden en de prachtige bossen van Berignon en Montagnola. Vergeet niet om het prachtige middeleeuwse kasteel van Rocca en zijn grote torens te bewonderen vanaf je vakantiehuis in Casole d'Elsa.

Actieve vakantie in de natuur

De pure eindeloosheid van het mediterrane landschap van Toscane is perfect voor lange wandelingen of sportieve mountainbiketochten. De Berignone Nature Reserve ligt in de buurt van je vakantiehuis in Casole d'Els. Dat is een natuurpark, die niet meer landschappelijke contrast zou kunnen zijn. Dichte bossen domineren hier het landschap en met een beetje geluk kun je onderweg een glimp opvangen van schattige konijnen, wezels of moeflons.  Na een dagje vol natuur wacht in het vakantiehuis in Casole d'Elsa pure ontspanning op je met een glas wijn en de prachtige zonsondergang over Toscane.

Vakantiehuis in Casole d'Elsa

Met Casole d'Elsa is een echt juweeltje in het midden van Toscane. Het kleine dorp strekt zich uit op een heuvel, waardoor een vakantiehuis inCasole d'Elsa een fantastisch uitzicht over Toscane biedt. Kenmerkend voor de regio zijn de rustieke stenen huizen in bungalowstijl.