search

Vakantiehuis in Dinard

Breng je vakantie in Bretagne door in een vakantiehuis in Dinard en ontdek de charmante badplaats en de prachtige stranden, evenals het culturele en historische erfgoed van het gebied. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in die rijk is aan activiteiten en ontdekkingen, mag je de must-sees niet missen. 

Vakantiehuis in Dinard - Bretagne

 

Regionale specialiteiten 

Een onbetwist hoogtepunt van Dinard is de markt, die plaatsvindt op dinsdag, donderdag en zaterdagochtend in de overdekte markt. Hier koop je verse, lokale producten die je kunt bereiden in jouw vakantiehuis in Dinard, onder het genot van een glas lokale wijn. Fijnproevers zullen de lokale culinaire specialiteiten, zoals zeevruchten of Bretonse pannenkoeken, op prijs stellen. 

 

Kustplaats en promenade in Dinard

Ontdek een charmant kustplaatsje en geniet van een ideale locatie en plezier aan zee. De promenade biedt een prachtig uitzicht op St-Malo, St-Servan en de monding van de Rance. Beschermd tegen de heersende winden, is het een van de meest populaire wandelingen in Bretagne. Hiermee kun je een ongewoon en grandioos landschap ontdekken. De originaliteit ligt in de mediterrane vegetatie, inclusief palmbomen. De hele promenade is versierd met bloemen, bomen en struiken.