search

Vakantiehuis in Pontrieux

Pontrieux is een klein en rustig stadje. Breng je vakantie door in een vakantiehuis in Pontrieux, die direct aan de rivier de Trieux ligt. In de omgeving van Pontrieux zijn er veel excursiemogelijkheden, ook op de rivier. Ontdek bijvoorbeeld de Trieux vanuit de haven per kajak. Geniet van een rustige vakantie met een vakantiewoning in Bretagne in het schattige dorpje Pontrieux.

Vakantiehuis in Pontrieux

 

Kastelen bij je vakantiehuis in Pontrieux

Het kasteel van La Roche-Jagu in Ploëzal is een bezoek waard vanaf je vakantiehuis in Pontrieux. Het 15e-eeuwse fort neemt jong en oud mee naar een ander tijdperk. Bezoek deze culturele en historische plek en zijn park, dat beschouwd wordt als een van de mooiste tuinen van Frankrijk is van toepassing, evenals de wisselende tentoonstellingen die hier plaatsvinden. Het kasteel en het hele complex combineert geschiedenis, cultuur, natuur en kunst op een unieke manier - en alleen in een kaartsetting!

Een ander kasteel in de buurt van Pontrieux is ook mooi om te zien: het kasteel van Kermézen in Pommerit-Jaudy. Het kasteel is tegenwoordig een hotel, maar heeft in geen geval zijn charme verloren.