search

Een vakantiehuis in Siena huren

Siena is de hoofdstad van de provincie Siena, dat in Toscane in centraal Italië ligt. NOVASOL biedt vakantiehuizen aan zowel met een eenvoudige als met een luxueuze inrichting. U kiest zelf. De provincie en de hoofdstad hebben dezelfde naam. Het historische centrum in de stad Siena is opgenomen op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Juist dat is een aanbeveling op zich en een teken dat de plaats een bezoek waard is.

NOVASOL verhuurt vakantiehuizen in zowel de stad als de provincie Siena in verschillende standaarden. U kunt bijvoorbeeld vakantiewoningen kiezen met of zonder zwembad, afhankelijk van uw wensen voor uw vakantie in Italië. Sommigen houden van een eenvoudige stijl en inrichting en anderen vinden juist hoe meer luxe, hoe beter.

Vakantie in Siena

De middeleeuwse stad Siena ligt in het fantastische Toscane met adembenemende landschappen, goede wijnen en grote culturele belevenissen. Het plein, Piazza del Campo in het hart van de stad heeft de vorm van de schelp van een mossel.

De domkerk is echt fantastisch en wordt door velen gezien als de mooiste van het land. Geniet ook van Arezzo, Cortona, San Gimignano en het klassieke kuuroord Chianciano Terme.

Als u in deze regio in een vakantiehuis of appartement in Siena verblijft, dan gaat u zich zeker niet vervelen. Want naast de mooie stad Sienna is er nog zo veel ander moois dat, hoe lang u uw vakantie ook boekt, deze eigenlijk altijd te kort zal zijn. Maar u kent natuurlijk het best uw eigen prioriteiten: lekker luieren aan één van de mooie stranden aan de Toscaanse kust, heerlijk op de ligstoel bij het zwembad van uw vakantiehuis, of juist actief er op uit en zo veel mogelijk van de cultuur en natuur van de regio te kunnen opsnuiven. En vergeet ook het eten en drinken niet. Zeker de wijnliefhebbers zullen hier niet droog komen te staan aangezien in de regio zelf veel wijn wordt geproduceerd. ’t Is uiteraard een beetje afhankelijk van het seizoen waarin u op vakantie bent, maar u zult hier ongetwijfeld iets van mee krijgen. Komt u in het najaar naar Toscane, dan is het ook heerlijk om ’s avonds in uw vakantiehuis bij de open haard een heerlijke fles rode wijn open te trekken. NOVASOL Vakantiehuizen heeft voldoende aanbod in deze regio, maar wacht zeker voor boekingen in het hoogseizoen niet te lang om uw ideale vakantiehuis vast te leggen, want de regio is populair.

Beleef de vakantie van uw dromen met een vakantiehuis in Toscane.