search

Een vakantiehuis aan de Toscaanse kust huren

Activiteiten en attracties aan de Toscaanse kust

Verblijf in een vakantiehuis in het Toscaanse kustgebied en u zult een moeilijke keuze moeten maken uit het grote aanbod bezienswaardigheden.

Onze tips:

Massa Marittima

In het hart van Maremma, in de fantastische middeleeuwse stad Massa Marittima, worden in juni en augustus historische boogschutterfeesten in kostuum plaats. Deze stad is ook een bezoek waard vanwege de prachtige Dom.

Grosseto

Slechts 8 km van Grosseto ligt een belangrijke opgraving: De resten van de Etruskische-Romeinse stad Rosella uit de 6e eeuw voor Christus. Naast het schiereiland Monte Argentario zijn ook op een rotsheuvel de oerresten van de Romeinse stad Cosa een bezoek waard. De ligging biedt een wonderschoon panorama.

Monte Argentario

Het schiereiland Monte Argentario is een interessant en prachtig reisdoel. Vanuit Porto Santo Stefano bestaat de mogelijkheid per boot naar de nabij gelegen eilanden van de Toscaanse archipel (Giannutri, Giglio) te bezoeken.

Al deze festiviteiten, bezienswaardigheden en activiteiten beleeft u het beste vanuit uw vakantiehuisje of appartement in Toscane. Een dag aan het strand wisselt u af met een dag vol activiteiten en bezienswaardigheden. Maar ook een dag in en rondom het vakantiehuis in Toscane is de moeite waard. Vaak beschikt u over een groot perceel waar de kinderen kunnen voetballen en tikkertje spelen. U geniet op het terras van het uitzicht, een goed boek en een glaasje Italiaanse wijn. Ontbijten, lunchen en dineren doet u op uw eigen terras. U bepaalt zelf hoe laat u eet. Dat is de vrijheid die u heeft in een vakantiehuis in Italië.

Ontdek de wereld van NOVASOL Vakantiehuizen met de mooiste vakantiewoningen in Toscane.