search

Een vakantiehuis in Ille-et-Vilaine huren

Reis naar Frankrijk en bezoek de streek Ille-et-Vilaine. Huur een van de vakantiehuizen in Bretagne van NOVASOL en geniet van alles wat Ille-et-Vilaine haar gasten te bieden heeft. Ille-et-Vilaine is een interessante streek in Bretagne. Hier vind je alles wat jouw hartje begeert: zowel lekker eten als heerlijke stranden, mooie natuur, gezellige steden en - net als in de hele regio - veel interessant erfgoed uit de Middeleeuwen.

Begin jouw vakantie in Frankrijk bij NOVASOL Vakantiehuizen. Bij ons kan je in alle seizoenen vakantiehuizen huren in Ille-et-Vilaine. Ons aanbod aan vakantiewoningen is groot, en of je nu met z'n tweetjes of met z'n tienen op vakantie gaat, bij ons vind je huizen in alle soorten en maten.

In Ille-et-Vilaine kan je vele historische plaatsen en steden bezoeken. De stad Essé met het indrukwekkende stenen monument mag je bijvoorbeeld niet missen. De legende gaat dat feeën in het begin der tijden deze stenen hier hebben neergezet. Voor wie van auto's houdt is de stad Lohéac een absolute must. Hier vind je een museum met een grote collectie van maar liefst 400 auto's.

Vakantiehuis in Ille-et-Vilaine

Ille-et-Vilaine heeft mooie steden met een rijk erfgoed en beroemde badsteden te bieden. Rennes, Vitres en Fougeres zijn steden die je niet mag missen. Cancale is vooral beroemd om zijn oesters. Cancale is gelegen in de baai van de Mont-Saint-Michel. Lekker slenteren op de kades van de haven van la Houle, ontspannen op het strand en natuurlijk van de heerlijke oesters genieten is wat je hier zoal kan doen.

Geniet bij terugkomst in het vakantiehuis in Ille-et-Vilaine van een lange zomeravond op het terras. Ontsteek de barbecue voor een heerlijk diner. Bespreek met jouw gezelschap wat je de volgende dag gaat doen. Misschien wel een wandeling door het woud van Paimpont. De wandelingen hier zijn spannend en mysterieus, het is een bos vol met legendes. Merlijn de tovenaar, de fee Viviane en de ridders van de ronde tafel dwalen hier rond. Het dorp Paimpol met zijn abdijkerk mag je ook niet missen.

Ook voor een lang verblijf in Frankrijk ben je aan het juiste adres bij NOVASOL vakantiehuizen. 

Boek je favoriete vakantiehuis in Ille-et-Vilaine

Bij NOVASOL Vakantiehuizen is een zomerhuisje dat bij jouw wensen en criteria past, snel en gemakkelijk gevonden. Voer jouw zoekcriteria in en je krijgt direct een overzicht van relevante, beschikbare woningen. Zoeken en boeken kan je online en dat kan op elk gewenst moment van de dag.