search

Vakantiehuis in Morlaix

Geniet met een vakantiehuis in Morlaix van een charmant Bretonse middeleeuws stadje. De stenen monumenten en steegjes contrasteren met de kleurrijke boten. De jachthaven bevindt zich in het hart van de stad, waar je vindt er alles wat je nodig hebt. 

Vakantiehuis in Morlaix - Bretagne

 

Wat te doen in Morlaix?

Voor een vakantie die rijk is aan activiteiten en ontdekkingen, mag je de must-sees niet missen. Wat te doen tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Bretagne aan de baai van Morlaix ?

  • Kasteel Taureau
    Verankerd in het midden van de mooiste baaien van Bretagne, omgeven door turquoise en smaragdgroene wateren, het kasteel van de stier is prachtig gerestaureerd. Werk van Vauban, de architect van de Franse maritieme vestingwerken onder Lodewijk XIV. Bezoek dit unieke erfgoed per boot vanuit Carantec of Plougasnou. 
  • Het viaduct van Morlaix 
    Dit dubbele verdiepingen tellende monument van 58 m hoog en 285 m lang kunnen bewonderen. De 1e verdieping is toegankelijk voor voetgangers.
  • Huis van hertogin Anne 
    Het is een juweel van de geschiedenis en het erfgoed van Bretagne. Bezoek dit unieke huis in de wereld met deze twee trappen in Pondalez.