search

Een appartement in Florence huren

Florence is niet voor niets wereldberoemd - de stad is fantastisch. NOVASOL heeft in heel Italië een groot assortiment vakantiehuizen te huur – en u vindt ons natuurlijk ook hier in de provincie Florence. Florence is de stad en de provincie in het prachtige Toscane, centraal in het Italiaanse laarzenland. De stad is niet alléén de hoofdstad van de provincie, maar van heel Toscane. Al in de Middeleeuwen was het een belangrijk financieel- en handelscentrum en werd door velen beschouwd als het brandpunt van de Italiaanse Renaissance.

Net als op alle andere plaatsen in Italië waar NOVASOL vakantiehuizen verhuurt, kunt u ook in de provincie Florence kiezen uit talrijke mogelijkheden. Bekijk ons assortiment en laat u informeren over onze aangename vakantiewoningen in Florence. U kunt bijvoorbeeld ook meer lezen over onze Duo-pakket-aanbiedingen, die speciaal gemaakt zijn voor diegenen die met z’n tweetjes reizen. Het is leuker met z’n tweeën en bij ons kan dat 20% korting opleveren.

Iedereen, die naar de Toscane reist, moet eigenlijk de stad Florence bezoeken, waar de beroemde De Medici-familie zeer machtig was in de 15de eeuw. Het historische stadscentrum kwam al in 1982 op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. En als u er staat, dan begrijpt u waarom. Alléén al als u de prachtige brug Ponte Vecchio over de rivier de Arno bekijkt. Fantastisch!

Florence heeft zo veel te bieden en er is zoveel te doen. Ideaal is het als u hier in een appartement of bungalow verblijft. Maak een fietstocht door Florence onder begeleiding van een gids en u komt langs de mooie en historiesche plekjes die Florence te bieden heeft. Tijdens uw vakantie in Florence mag u Galleria dell’Accademia zeker niet overslaan. Hier bewondert u Michelangelo’s David en andere kunstwerken van deze kunstenaar. Koop uw kaartjes online, zodat u niet meer in de rij hoeft te staan ter plaatse.

Een dag doorbrengen in en om uw appartement of bungalow is ook de moeite waard. Ontspan op uw eigen terras en lees dat spannende boek uit. Voor de lunch en het diner hoeft u ook de deur niet uit. Deze bereidt u in de goed uitgeruste keuken. Het is ook bij veel vakantiehuizen mogelijk om een kok in te huren. Wacht dus niet langer en boek nu uw vakantie naar Florence.

Boek uw volgende vakantie vandaag al met NOVASOL vakantiehuis verhuur. Het is gemakkelijk, snel en u kunt het in alle rust doen, wanneer het voor u het beste uitkomt.

Zoek uw vakantiehuis in Toscane, boek en pak uw koffers voor een onvergetelijke vakantie met NOVASOL Vakantiehuizen.