search

Vakantiehuis huren in Lucca

De provincie Lucca trekt veel liefhebbers van Italië aan en daarom heeft NOVASOL Vakantiehuizen natuurlijk ook hier een voortreffelijk assortiment vakantiehuizen te huur. Wij kijken er naar uit om u in Lucca te verwelkomen. Lucca, aan de rivier de Serchio, is één van de meest charmante steden in Toscane. De stad is de hoofdstad van de provincie Lucca en werd gesticht door de Etrusken. Later werd het een Romeinse kolonie, wat vooral in het centrum bij de Piazza San Michele duidelijk te zien is. Hier is onder andere het oorspronkelijke Romeinse wegennet bewaard.

Italië is al jarenlang een populaire vakantiebestemming en NOVASOL Vakantiehuizen heeft natuurlijk veel goede aanbiedingen van vakantiehuizen door het hele land. De provincie Lucca is één van de heerlijke gebieden, waar u onze lokale vakantiehuizen in Lucca kunt huren. Wij hebben voor elk wat wils: villa's, landhuizen en appartementen. Met of zonder zwembad. U bepaalt het helemaal zelf.

Vakantie in Lucca

De stad Lucca aan de rivier de Serchio is heel bijzonder, met de stadsmuur intact en nog om de hele stad heen. U kunt langs de muur lopen in vier uur. In het centrum is vooral de indrukwekkende kerk, San Michele een bezoek waard. In een huis recht tegenover de kerk werd de beroemde opera- componist Puccini geboren in 1858. Hij heeft onder andere 'La Bohème' en 'Madame Butterfly' gecomponeerd.

Lucca heeft zoveel bezienswaardigheden te bieden. U verveelt zich geen moment wanneer u verblijft in een vakantiehuis of appartement in Lucca. De stadsmuren zijn dé nummer één trekpleister van Lucca. Deze omringen het historische centrum. Maak een wandeling of fietstocht op deze muren. Daarnaast zijn er in Lucca vele mooie pleinen met historische gebouwen. In de zomer vinden er openluchtconcerten plaats. Geniet op een terrasje van de prachtige muziek.

Maak vanuit uw vakantievilla in Lucca een wijntocht in de omgeving. Leer de wijnen kennen die deze omgeving te bieden heeft. Bent u met de auto naar Italië gereisd dan kunt u de lekkerste wijnen zelfs mee naar huis nemen. Of u drinkt ze op uw eigen terras bij het vakantiehuis of appartement in Lucca. Geef op onze website uw wensen aan voor het vakantiehuis. De perfecte huizen komen naar voren. Het wordt een vakantie om nooit meer te vergeten.

Zin om naar het land in de vorm van een laars te gaan? Boek dan vandaag al een vakantiehuis in Toscane – dat is gemakkelijk en snel. Kom volledig tot rust en ontspan met een vakantiehuis in Italië.