search
N
| Redacteur
(Voor het eerst gepubliceerd: )

Een vakantiehuis in Pisa huren

Als je wilt genieten van de geschiedenis, kunst, cultuur en gastronomie van een emblematische stad, ga dan op vakantie in Italië in de stad Pisa. De bekende Toscaanse stad heeft zijn deuren geopend. Met meer dan duizend jaar geschiedenis en de geboorteplaats van Galileo Galilei is Pisa een geweldige plaats om door de straten te wandelen tijdens je verblijf in Toscane!

Wat te zien in Pisa? Bezoek de scheve toren van Pisa, de Camposanto, het Gambacorti-paleis, de Paza de los Caballeros, het Batisterio, de Dudomo en de haven van de stad. Pisa is zowel de naam van de stad, dicht bij de uitmonding van de rivier Arno, als ook de naam van de provincie, in de regio Toscane. De stad zelf is overal bekend vanwege haar beroemde scheve toren. De toren trekt het hele jaar door heel veel bezoekers.

Bezoek de toren van Pisa vanaf je vakantiehuis in Pisa

 

Wat te doen vanaf je vakantiehuis in Pisa?

Bekend als een van de meest toeristische en emblematische steden van Italië, biedt de hoofdstad van Toscane je een grote verscheidenheid aan plaatsen om te bezoeken en te genieten. Vanuit je vakantiehuis in Pisa kun je beslissen wanneer je de oude architecturale gebouwen bezoekt, bustochten door de stad maakt of woon zelfs een lokale wijnproeverij bij. In de stad Pisa moet je natuurlijk de scheve toren zien, die opgenomen is op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Behalve de toren op Piazza dei Miracoli zijn ook de domkerk, de doopkerk en Camposanto, de ommuurde begraafplaats, een bezoek waard. Alle gebouwen getuigen van de bloeiperiode van Pisa, toen het één van de meest belangrijke en rijke handelssteden van het land was. Pisa beschikt over zoveel bezienswaardigheden die niet in één dag gedaan kunnen worden. Bij een verblijf in een vakantiehuis in Pisa of in de omgeving kun je je tijd zelf indelen.

4 leukste bezienswaardigheden op een rijtje

  1. Scheve toren van Pisa
  2. Begraafplaats
  3. The Knight Square
  4. Nationaal museum van San Mateo