search

Een vakantiehuis in Pisa huren

Vier vakantie op z’n Toscaans in het schitterende Pisa met NOVASOL Vakantiehuizen. Wij hebben een groot assortiment vakantiehuizen te huur in heel Italië en u vindt ons natuurlijk ook hier in de provincie Pisa. Pisa is zowel de naam van de stad, dicht bij de uitmonding van de rivier Arno, als ook de naam van de provincie, in de regio Toscane. De stad zelf is overal bekend vanwege haar beroemde scheve toren. De toren trekt het hele jaar door heel veel bezoekers.

Ook in Pisa kunt u kiezen uit vele heerlijke vakantiehuizen. NOVASOL Vakantiehuizen heeft een groot assortiment van vakantiewoningen in alle spannende gebieden van Italië. Dat geldt natuurlijk ook voor de provincie Pisa. Wij hebben traditionele Toscaanse buitenhuizen, oude opgeknapte boerderijen en spannende vakantie-appartementen met zonovergoten balkons en toegang tot een zwembad. Bekijk de foto’s en de beschrijvingen en bestel vandaag al uw droomvakantie.

Vakantie in Pisa

In de stad Pisa moet u natuurlijk de scheve toren zien, die opgenomen is op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Behalve de toren op Piazza dei Miracoli zijn ook de domkerk, de doopkerk en Camposanto, de ommuurde begraafplaats, een bezoek waard. Alle gebouwen getuigen van de bloeiperiode van Pisa, toen het één van de meest belangrijke en rijke handelssteden van het land was.

Pisa beschikt over zoveel bezienswaardigheden die niet in één dag gedaan kunnen worden. Bij een verblijf in een vakantiehuis of appartement in Pisa of in de omgeving kunt u uw tijd zelf indelen. U heeft voldoende tijd om alles volledig te kunnen ontdekken in Pisa. De dagen met bezienswaardigheden wisselt u af met dagen in en om het vakantiehuis. NOVASOL Vakantiehuizen biedt hier vakantiehuizen aan in allerlei soorten en maten. U kunt het zo luxe maken als u zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een stadsappartement in hartje Pisa of juist voor een villa met zwembad aan de rand van Pisa.

Ook een korte vakantie is mogelijk in Pisa. Let op het logo ´Minivakantie´. Bij de vakantiehuizen met dit logo profiteert u in bepaalde seizoenen van een aantrekkelijke korting. Ook uw huisdier is vaak welkom. En hier betaalt u geen extra kosten voor. Uw viervoeter heeft een geweldige vakantie in Pisa, net als u.

Kom en maak deze fantastische stad en streek mee onder de heerlijke Italiaanse zon. NOVASOL Vakantiehuizen verheugt zich erop om u en uw gezin welkom te heten in één van onze charmante huizen.

Wij verwelkomen u graag in één van onze vakantiehuizen in Toscane.