search

Een vakantiehuis in San Gimignano huren

San Gimignano ligt in Toscane in de provincie Siena. Bij NOVASOL Vakantiehuizen vindt u vakantiehuis in Italië die het juiste kader voor uw volgende vakantie in Italië kunnen vormen. Bezoek San Gimignano en geniet van het leven daar. De middeleeuwse stad San Gimignano is de stad met de vele torens. Vroeger waren er een aantal rijke families die elkaar beconcurreerden. De families, die de moed en de middelen hadden om de meeste en hoogste torens te bouwen, hadden het meeste aanzien. Vele van deze torens staan tegenwoordig nog rank en sterk en kunnen uitgebreid bekeken worden.

NOVASOL Vakantiehuizen verhuurt heerlijke vakantiehuizen in heel Italië en natuurlijk ook hier in San Gimignano in de provincie Siena in de regio Toscane. Onze vakantiewoningen zijn van alles voorzien en u kiest zelf welk niveau van luxe u wenst tijdens uw verblijf.

Vakantie in San Gimignano

Maak een wandeltocht door de kronkelende straatjes van San Gimignano en het lijkt alsof u in de Middeleeuwen rondloopt. De stad is fantastisch mooi en innemend. Geniet van een bezoek aan de kerk, huiver in het martelmuseum en fantaseer hoe de stemming in de stad geweest moet zijn tijdens deze toren-bouw-wedstrijd. Een verblijf in deze Italiaanse parel gaat vergezeld met buitengewone wijnervaringen. Bezoek bijvoorbeeld de wijngaard Fattoria di Fugnano of verheug u op de beroemde, zijdezachte witte Vernaccia, die het waard maakt om de hele reis hiernaartoe te maken.

Naast het u onderdompelen in de natuur en de cultuur van de regio is het ook aantrekkelijk om tijdens uw vakantie een aantal dagen gewoon heerlijk in of rondom uw vakantiehuis te verblijven. Zeker als u één van de vele NOVASOL vakantiehuizen met een privézwembad boekt. Lekker met een boek op de ligstoel, een glas rosé bij de hand of gewoon heerlijk wegdromen aan de rand van het zwembad. Wordt het u te heet, dan neemt u een duik. Zeker als u met kinderen bent is een zwembad al bijna een garantie voor een geslaagde vakantie. Op warme zomeravonden kunnen ze nog lang van het door de zon gewarmde water genieten terwijl u vast de barbecue op de veranda van het vakantiehuis voorbereidt. De lijken eindeloos, maar zullen toch voorbij vliegen. En tsja, de regio is toch eigenlijk te mooi om er niet ook op uit te trekken tijdens uw vakantie in Toscane.

Zoek en boek nu uw ideale vakantiehuis in Toscane met NOVASOL Vakantiehuizen.