Vakantiehuis in Brignoles

Brignoles ligt in de regio Var en is blijkbaar een van de mooiste plekjes in de regio. Het ligt op 50 kilometer van Toulon en ligt in het hart van de "Groene Provence". Met een vakantiehuis in Brignoles belandt je in een middeleeuwse stad met oude stenen huizen, forten en een pittoreske centrum.

Apartment Brignoles - Provence

Populaire vakantiehuizen - Brignoles

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Brignoles

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Brignoles

Loading...

Wat te doen in Brignoles?

Wandel op de Loubeberg, plan een wandeling naar de Tour du Faucon en ontdek de Dolmens des Adrets te voet of met de fiets. Als je wordt aangetrokken door landschappen en een prachtig panoramisch uitzicht, kun je een wandeling maken op de berg Barre de Cuers op het Massif des Maures. Voor een dag aan de oevers van de Middellandse Zee, nereik je de stad Hyères in slechts 50 minuten met de auto vanaf je vakantiewoning in de Provence. 

Allereerst raden we een bezoek aan het Musée du Pays Brignolais aan, gehuisvest in het voormalige paleis van de graven van de Provence, dat bezoekers dichter bij de geschiedenis van de regio brengt. Loop verder naar de geklasseerde abdij van La Celle, die gerenoveerd is en in een zeer goede staat verkeert. Château de l'Escarelle, met zijn tuinen en wijngaarden, ligt in La Celle en is ook zeker een bezoekje waard.

Vakantiehuis in Bignoles huren

NOVASOL heeft in dit gebied veel verschillende vakantiehuizen in Bignoles voor alle behoeften: kleine, comfortabele appartementen, ruime vakantiehuizen en villa's met of zonder zwembad. Kijk uit naar een ontspannen weekend of een spannende vakantie in een vakantiehuis in de Provence. Bij NOVASOL staan ​​we garant voor goede service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Elk appartement in Brignoles of privé vakantiehuis wordt persoonlijk gecontroleerd, gefotografeerd en beschreven door personeel van NOVASOL.