Vakantiehuis in Le Tignet

Met de ideale ligging van je vakantiehuis in Le Tignet, bevind je je tussen het natuurpark Préalpes d’Azur, het meer en de Middellandse Zee. Ga een dagje naar de kust op dertig minuten rijden van je vakantiewoning.

Le Tignet

Populaire vakantiehuizen - Le Tignet

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Le Tignet

Loading...

Strandplezier in Le Tignet

Breng je vakantie door in een vakantiehuisje in Le Tignet en ontdek de prachtige stranden van de regio en de interessante steden in de buurt, zoals Grasse, Cannes en Antibes. Alleen wanneer je deze steden bezoekt, besef je wat deze regio echt speciaal maakt. Vanuit Le Tignet bereik je de La Bocca-kust in de buurt van Cannes in ongeveer 30 minuten met de auto: de Rocher's Plague (het strand is met rode rotsen), Plage de la Gare Marchandise, Plage du Font de Veyre en Plage Sud Aviation. De laatste twee stranden hebben elk hun eigen watersportcentrum met een breed scala aan recreatieve en watersportactiviteiten.

Natuurbelevenissen, grotten en baaien

Le Tignet ligt in de directe omgeving van het natuurpark Préalpes d'Azur. Ontdek dit tijdens een fietstocht op het goed ontwikkelde netwerk van fietspaden, te voet tijdens een wandeling op de top of tijdens een ontspannen picknick. In dit park zijn ook tal van grotten die tijdens je vakantie in de Provence een bezoek waard zijn. Maar ook cultureel en historisch gezien heeft het natuurpark Préalpes d'Azur veel te bieden met hun hunebedden, versterkte steden en grafheuvels.

Breng een excursie naar Lac de Saint-Cassien, op minder dan 20 kilometer van Le Tignet. Het meer wacht op je met haar kleine baaien en een breed scala aan restaurants in de buurt van je vakantiehuis Le Tignet. Je kunt zwemmen in het meer en je de voorkeur geeft aan vaste grond onder je voeten, kun je een ritje maken op de e-mountainbike.