Vakantiehuis in Saint-Rémy-de-Provence

Brengt je vakantie in een vakantiehuis in Saint-Rémy-de-Provence door en ontdek deze prachtige streek in het zuiden van Frankrijk. De kleine Franse gemeente van het departement Bocas del Ródano, ten zuidoosten van het Gallische land, is een ideale plek voor een paar dagen omgeven door de natuur, een aangenaam klimaat en een voortreffelijke gastronomie.

Saint-Rémy-de-Provence

Populaire vakantiehuizen - Saint-Rémy-de-Provence

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Saint-Rémy-de-Provence

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Saint-Rémy-de-Provence

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Saint-Rémy-de-Provence

Loading...

Wat te doen in Saint-Rémy-de-Provence?

De veelzijdigheid van Saint-Rémy-de-Provence zal je verrassen. Naast culturele en historische bezienswaardigheden zijn er genoeg excursies in de buurt van je vakantiehuis in Saint-Rémy-de-Provence om aan deel te nemen

  • De archeologische vindplaats van Glanum: de oude Romeinse stad is in zeer goede staat. Het bevindt zich ook in een prachtige omgeving.

  • Het klooster van Saint-Paul-de-Mausole: in dit historische gebouw woonde Vincent van Gogh één zomer. Als je geïnteresseerd bent in religieuze gebouwen, raden we ook de collegiale kerk Saint-Martin aan.

  • Een marktbezoek: Place Jules Pelissier organiseert op woensdagochtend een grote markt. Een paradijs voor fijnproevers!

  • Het meer Lac de Peiroou: zwem in dit prachtige meer, geniet van het adembenemende landschap en versterk jezelf aan de kust met een picknick.

  • Des Alpilles Natuurpark: als je van wandelen houdt, is een bezoek aan dit natuurpark een absolute must. Maak bijvoorbeeld een wandeling naar het Plateau de la Caume of de Mont Gaussier.

Vakantiehuis in Saint-Rémy-de-Provence

Ontspannende dag aan zee

Als je je vakantie doorbrengt in een van de vakantiehuizen Saint-Rémy-de-Provence, moet je beslist een stranddag plannen in Fos-sur-Mer. Dit is de dichtstbijzijnde badplaats, maar liefst 50 kilometer verderop. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een ontspannende dag aan zee: stranden naast het stadscentrum evenals cafés, bars en restaurants.

Jouw vakantiehuis in Saint-Rémy-de-Provence

Met een vakantiehuis in Saint-Rémy-de-Provence geniet je met je gezin, vrienden of kinderen pas echt van de omgeving. Huur een luxe villa of een traditionele vakantiewoning in de Provence in dit gebied en brengt quality time door met de andere vakantiegangers.