Vakantiehuis in Bouches du Rhône

Bouches du Rhône biedt het beste van de Provence: natuurschoon en culturele bezienswaardigheden. Het is een zeer populaire toeristische regio, die vooral liefhebbers van lavendel, kwaliteitswijn en zonnig weer aantrekt. De regio strekt zich direct uit over de Franse Middellandse Zeekust, waardoor het een van de populairste toeristische bestemmingen van het land is. Bouches-du-Rhône inspireert met een moderne, maritieme charme. Met een vakantiehuis in Bouches du Rhône geniet je van al het mooie wat het gebied te bieden heeft.

Bouches-de-Rhône

Populaire vakantiehuizen - Bouches du Rhône

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Bouches du Rhône

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Bouches du Rhône

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Bouches du Rhône

Loading...

Culturele omgeving van Bouches-de-Rhône

Het Franse departement Bouches-du-Rhône ontstond tijdens de Franse Revolutie en biedt prachtige culturele bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse kasteel van Tarascon, de romaanse ruïnes zoals het amfitheater van Arles, evenals de middeleeuwse steden zoals de Baux de Provence die werden gebruikt als fort tijdens de Kelten. 

In het hart van Bouches du Rhône vind je prachtige steden zoals Arles en Marseille. Dompel je onder in de geschiedenis in Arles, Marseille en Aix-en-Provence. Het economische en culturele centrum van het departement Bouches du Rhone is de provinciale hoofdstad van Marseille. De stad heeft meer dan 2500 jaar geschiedenis, wat natuurlijk zijn stempel heeft gedrukt op het stadsbeeld. De stad Arles is ook rijk aan veel belangrijke bezienswaardigheden. Dus hier is een goed bewaard gebleven Romeins amfitheater uit de 1e eeuw. Het belangrijkste gebouw van de stad is de kathedraal Saint Trophime. Een echte aanrader is een uitstapje naar Les Baux-de-Provence. Het is met recht een van de mooiste dorpen van het land en straalt een heel bijzondere charme uit. 

In de zomer zijn vooral de lange zandstranden aan de Middellandse Zee erg populair bij de bezoekers. Maar de vele interessante bezienswaardigheden van het gebied fascineren de meeste toeristen. Dit is een prachtige manier om recreatie en educatie te combineren.

Vakantiehuis in Bouches du Rhône

Vakantiehuis in Bouches du Rhône huren

Wilt je je vakantie in Provence doorbrengen in de regio Bouches-du-Rhône? Met een vakantiehuis in  Bouches du Rhône combineer je rust van de stad met de gezelligheid van verschillende steden.  In de vakantiehuizen en appartementen van de regio zijn toeristen uit alle landen op zoek naar rust en ontspanning. Je verblijft in een aangenaam, comfortabel huis met een mooie, grote tuin.