Vakantiehuis in Malaucène

Breng je vakantie in Frankrijk door in een vakantiehuis in Malaucène. Ontdek deze prachtige en fascinerende omgeving die veel te bieden heeft in de zomer en de winter. In de winter is deze vakantiebestemming ideaal voor een wintersportvakantie. Ook natuur- en cultuurliefhebbers voelen zich hier als een vis in het water.

Malaucène

Populaire vakantiehuizen - Malaucène

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Malaucène

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Malaucène

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Malaucène

Loading...

Winterpret met een vakantiehuis in Malaucène

Met een vakantiewoning in Malaucène bevind je je op slechts 3 km van Beaumont-du-Ventoux en het skigebied Mont Serein. Het is perfect aanbevolen voor gezinnen op zoek naar authenticiteit, evenals de natuur en bewaarde panorama's. Daar kun je skiën, snowboarden, of sleeën met de kinderen! In de zomer wordt de Mont Serein een echte speeltuin voor wandelaars.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Geniet van de vrijheid van een vakantiehuis in de Provence om Malaucène en zijn omgeving te verkennen. Ontdek deze unieke plek en zijn bezienswaardigheden. Maak een wandeling door de Gorges du Toulourenc-kloof. Deze rivierwandeling wordt ten zeerste aanbevolen, vooral op warme zomerdagen. Als je geïnteresseerd bent in cultuur en geschiedenis, raden we een reis aan naar Caromb, op 10 kilometer afstand, aan naar het Manoir de la Pré-Fantasti. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de vijgenplantage of in de steengroeve. Onze geheime tip: ga naar het panoramische terras van Malaucène. De steile klim is het waard!