Vakantiehuis in Draguignan

Draguignan is een prachtige stad die ongeveer 40 kilometer van Fréjus. Draguignan is ideaal gelegen in het achterland, zodat je de charme en de sfeer van de Provence in de buurt kunnen ervaren en nog steeds verblijft in de buurt van de kust. Geniet van een ideale locatie in het achterland om alle charme van de Provençaalse sfeer aan de kust te ontdekken. Een vakantiehuis in de Provence huren  is het perfecte compromis om tijdens je verblijf alleen van het beste van Zuid-Frankrijk te genieten.

Ein Ferienhaus in Draguignan in der Provence mieten

Populaire vakantiehuizen - Draguignan

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Draguignan

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Draguignan

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Draguignan

Loading...

Bezienswaardigheden in Draguignan

Cultuurliefhebbers bezoeken het Museum voor Schone Kunsten van Draguignan, de Abdij van Thoronet of het Archeologisch Museum van Frejus. Natuurliefhebbers zullen zich verheugen op de vele wandelpaden die het achterland van Var doorkruisen, door het land Bagnols-en-Forêt, de Adrets van Estérel, Puget-sur-Argens, of langs de kustlijn met spectaculaire uitzichten, zoals het beroemde Customs Trail. Er is veel te zien en te doen in de omgeving van Draguignan.   

  • De klokkentoren van Draguignan

  • De kerk Chapelle de l'Observance

  • De oude oliemolen

Strand in de omgeving

De stranden van de Middellandse Zee zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit Draguignan. Ga bijvoorbeeld naar Fréjus of Saint-Raphaël, breng een dag door op het strand en geniet van de zon en de zee. Hier vind je vele goed uitgeruste stranden, niet ver van je vakantiehuis Draguignan.

Vakantiehuis in Draguignan

Met een vakantiewoning in Draguignan is het gemakkelijk om de kust van de Middellandse Zee te bereiken. Met zijn eigentijdse inrichting en zijn moderne voorzieningen is het een geweldig verblijf om in te overnachten tijdens je vakantie .Deze prachtige vakantiewoningen zijn perfect om even helemaal te ontspannen in alle comfort die je je maar kunt wensen.