Vakantiehuis in Saint-Tropez

Saint-Tropez is een stad in het Zuiden van Frankrijk. In het begin van de twintigste eeuw was het vooral een havenstad en militaire uitvalplaats. Vele beschavingen zijn in de stad langsgekomen. Van de Romeinen tot de Feniciërs. Door de eeuwen heen is er veel in en rond de stad gebouwd, waarvan genoeg is overgebleven om te bezichtigen. Na de Tweede Wereldoorlog werd het een toeristisch oord, bekend om haar artiesten van de Franse New Wave op het gebied van film. Daarna kwamen ook veel Europeanen en Amerikanen naar de stad, waardoor de stad nu een van de grootste toeristenplekken in de regio is. De stad wordt bijvoorbeeld genoemd in bekende nummers van Pink Floyd, Aerosmith en Jay-Z. De stad wordt wereldwijd geprezen om haar heerlijke klimaat en combinatie van moderne leven en oude architectuur, iets dat u echt alleen kunt beleven met een vakantiehuis in Saint-Tropez.

Besök Saint-Tropez från din semesterbostad på Franska Rivieran

Populaire vakantiehuizen - Saint-Tropez

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Saint-Tropez

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Saint-Tropez

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Saint-Tropez

Loading...

Zand zee en zon met een vakantiehuis in Saint-Tropez

De stranden van Saint-Tropez zijn een van de grote toeristische trekpleisters van de stad. De stranden worden meestal opgedeeld in drie stukken: De stranden in de stad, het Pampelonne strand en de andere stranden. De stranden “in” de stad zijn ook weer verdeeld. Deze zijn veelal klein en drukbezocht vanwege de ligging. Aan de andere kant is Pampelonne een typisch strand zoals u in de reclames ziet. Groot, zanderig en met prachtig water. Het strand ligt op ongeveer vijf kilometer van Saint-Tropez en is dus makkelijk te bereiken. De verschillende delen van het strand hebben eigen douches, parkeergelegenheid, kleedruimtes, restaurants en cafés. De gezellige sfeer van een Frans strand is goed te beleven met een vakantiehuis in Frankrijk. Er zijn heel veel pittoreske plekjes te vinden wanneer de stranden te druk zijn. Heerlijk om te picknicken of even helemaal tot rust te komen. Een vakantiehuis in Saint-Tropez is zeer geschikt om van zon, zee en zand te genieten. Het klimaat is ook heerlijk in de lente en herfstmaanden, dus in het voor- of naseizoen is het altijd genieten!

Frans dineren met fantastische sfeer

Het eten in Saint-Tropez is elke dag een hoogtepunt. Van een snelle Italiaanse hap tot heerlijk Frans dineren, er is altijd iets lekkers te vinden. De stranden hebben uiteraard ook restaurants waar goed gegeten kan worden. De Tahiti Plage is een van de grootste Beach Clubs van Saint-Tropez, waardoor u wel moet reserveren. Maar als dat lukt staat u een fantastische ervaring te wachten. De moderne plekken zijn uiteraard leuk, maar de authentieke plekken zijn ook fantastisch. Zo kunt u in Bistro Pastis voornamelijk genieten van rust en een vriendelijke sfeer. Het eten is uiteraard ook erg lekker. De Franse restaurants zijn er in overvloed. Net zoals de stad en omgeving zelf zijn er authentieke en moderne restaurants. De keuken hier is dan ook echt een fusie van de twee. Heerlijke Franse gerechten met een nieuwe opmaak. Waar u ook trek in heeft, er is altijd iets te vinden in Saint-Tropez. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, wat voor een heerlijke vakantie zorgt!