Vakantiehuis in Fréjus

Frejus is een prachtige Zuid-Franse havenstad, idyllisch gelegen aan de Côte d'Azur. Het is een stad vol kunst en geschiedenis en waar je ook geniet van het buitengewoon landschapserfgoed. Ervaar de Franse Rivièra in al zijn pracht, ontdek het archeologische erfgoed van de stad met de kathedraal van Onze-Lieve-Vrouw en St. Stephen 's en meerdere Romeinse overblijfselen of leer de geschiedenis kennen van Fréjus.

vakantiehuis in Fréjus

Populaire vakantiehuizen - Fréjus

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Fréjus

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Fréjus

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Fréjus

Loading...

Wat te zien in Fréjus?

Deze stad een gevarieerde en charmante vakantiebestemming. Belangrijke monumenten uit de Romeinse tijd die je zult zien tijdens je verblijf in een vakantiehuis in Fréjus, zoals het aquaduct, theater en het amfitheater of enkele resten van de muren en de thermale baden van de oude Romeinse kolonie:

vakantiehuis in Frejus

Stranden

Hier zijn enkele van de grootste stranden van de Franse Rivièra, zoals het strand van Frejus of het strand van Saint-Aygulf, twee spectaculaire sites. U kunt een aantal van de meest spannende watersporten beoefenen.

Romeins aquaduct

Het is een 40 kilometer lange route die het water naar de stad Forum Lulii heeft getransporteerd. Op dit moment zijn verschillende delen van dit indrukwekkende Romeinse werk bewaard gebleven.

Romeins amfitheater

De oorsprong dateert van het einde van de eerste eeuw na Christus, en heeft een capaciteit voor tienduizend toeschouwers, ongeveer. In het interieur werden ze gevierd van gevechten van gladiatoren tot de recreatie van zeeslagen.

De vuurtoren van Augustus

Deze toren markeren de ingang van de oude Romeinse havenstad, een van de belangrijkste mariene gebieden van de Romeinse wereld. Een plek vol geschiedenis die we je aanraden te bezoeken tijdens je vakantie in de Provence.

Poort van de Galgo's

Deze deur was de westelijke toegang tot de stad, waardoor hij de decumanus maximus , de hoofdstraat van de stad , binnenging .

Romeins theater

Het werd gebouwd in de 1e eeuw na Christus, en van de oorspronkelijke structuur zijn het orkest, een deel van de Cavea en enkele overblijfselen van de scène bewaard gebleven.