Vakantiehuis in Carpentras

Carpentras is de charme van een Provençaalse bestemming. Met je vakantiehuis in Carpentras gun je jezelf de tijd om te genieten van de geschiedenis van de regio. Wandel door het stadscentrum, stop bij de kathedraal Saint-Siffrein in Carpentras en vervolgens bij de Romeinse boog van Carpentras, het iconische Romeinse monument van de stad. In de omgeving van je vakantiewoning ontdek je kleine dorpjes die ook de moeite waard zijn: Barroux, zijn kasteel en zijn abdij Sainte Madeleine; Vacqueryras en zijn Arco de Cours Stassart, of de historische site Pré Fantasti in Caromb.

Carpentras

Populaire vakantiehuizen - Carpentras

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Carpentras

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Carpentras

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Carpentras

Loading...

Een vakantiehuis met een natuurlijke omgeving

Met een vakantiehuis in de Provence in Carpentras , weet dat je bent genesteld tussen het Regionaal Natuurpark van Baronnies Provençales en het Regionaal Natuurpark van de Luberon, wat te plannen een paar wandelingen! Te voet, met de fiets of zelfs te paard, krijg je de gelegenheid om te genieten van een dichte vegetatie en een adembenemend uitzicht.

Om een ​​beetje pit aan je vakantie toe te voegen kun je boomklimmen! Met familie of vrienden is het een activiteit die jong en oud zal bevallen. Op slechts 20 minuten van Carpentras, ligt het Mormoiron park. Er zijn drie moeilijkheidsgraden aangepast aan verschillende leeftijden.