Vakantiehuis in Grimaud

Het prachtige middeleeuwse stadje Grimaud charmeert met smalle straatjes waar de geur van de vele kleurrijke bloemen die de gevels van de huizen sieren. De prachtige Franse sfeer zal snel over je heen vallen terwijl je rondloopt in de buurt van je vakantiehuis in de Provence. Grimaud's herkenningspunt is de ruïnes van een oud kasteel en niet het minst het panoramische uitzicht op het Massif des Maures en de zee. In Grimaud ben je nooit druk en overal heerst de authentieke sfeer, waardoor je met een vakantiehuis in Grimaud helemaal kunt genieten van de rust.

Grimaud

Populaire vakantiehuizen - Grimaud

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Grimaud

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Grimaud

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Grimaud

Loading...

Stranden in de buurt

Een belangrijke reden waarom zoveel Denen ervoor kiezen om te blijven, vooral de zomervakantie in het prachtige Frankrijk, zijn het klimaat en de vele goede stranden. We willen de warme zonneschijn van het zuiden voelen als we in de blauwe zee springen. Voor de vakantie in Grimaud kun je gemakkelijk een goede plek vinden om je lekker in de zon te nestelen en in de oceaan te spetteren.

Vakantiehuis in Grimaud

Plage de Guerrevieille

Dit klein openbaar zandstrand heeft uitzicht op Sainte Tropez. Er is een parkeerplaats direct aan het strand, waar je ook douches, toiletten en enkele strandbars vindt.

Le Plage de Port Grimaud

Dit is het belangrijkste strand in de buurt en opgedeeld in twee. Het westelijke deel is het stilste en breedste. Aan de oostkant is er een levendige sfeer met veel restaurants  in de buurt. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving, maar alleen tegen een vergoeding.

Plage de Moulin

Prachtig zandstrand, dat een beetje moeilijk te vinden kan zijn. Er is geen parkeergelegenheid direct aan het strand, maar je kunt fietsen of parkeren op het nabijgelegen strand van Warvielle en naar Moulin gaan (ongeveer 10 minuten lopen). Er zijn toiletten en douches op het strand. Plage de Molin wordt door de lokale bevolking wordt een klein "paradijs" genoemd.

Wat te doen in Grimaud?

Maak een uitstapje naar het pittoreske stadje Port Grimaud vanaf je vakantiehuis in Grimaud, dat met zijn vele grachten en prachtige gebouwen vaak wordt vergeleken met Venetië. In St.Tropez kun je voor een koopje winkelen - hier zijn de dure modewinkels zo dichtbij als de grote luxe jachten in de haven van de stad. In St. Tropez hangt zowel overdag als 's nachts een levendige sfeer. Naast wandelen en fietsen in de omgeving, kun je ook  snorkelen, duiken, zeilen, windsurfen en boottochten maken.

Vakantiehuis in Grimaud huren

Geniet met een vakantievilla in Grimaud van de kust! Niets is meer ontspannend dan luieren aan de oevers van de Middellandse Zee met het geluid van de golven op de achtergrond. Met een vakantie in een van de vele vakantiehuizen in de omgeving volg je de sporen van het verleden van deze prachtige regio. Dit paradijs is een uitstekende uitvalsbasis voor tal van uitstapjes door de regio, liefhebbers van de kust en gezinnen die willen genieten van de rust.