Vakantiehuis in Cavaillon

Boek een vakantiehuis in Cavaillon en geniet van jouw verblijf in Zuid-Frankrijk zoals nooit tevoren! Het is het perfecte compromis tussen het Provençaalse achterland, in de buurt van de kust (slechts een uur verwijderd van het eerste strand), natuurlijk erfgoed en diversiteit aan activiteiten.

Cavaillon

Populaire vakantiehuizen - Cavaillon

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Cavaillon

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Cavaillon

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Cavaillon

Loading...

Te doen vlakbij je vakantiehuis in Cavaillon

Om te genieten van de rijke sfeer van Cavaillon maak je een wandeling in deze oude stad. Rijk aan zijn Griekse maar ook Romeinse verleden, heb je de mogelijkheid om vele zeer gevarieerde gebouwen te bezoeken. Begin misschien met de kathedraal Notre Dame en Saint Véran en zijn klooster, ga verder bij de beroemde synagoge van Cavaillon, herkenbaar aan zijn unieke Provençaalse stijl.  Ontdek vanuit je vakantiehuis in Cavaillon aan de kant van de heuvel Saint-Jacques het Hotel d'Agdar. Deze gotische toren van de 15 ste eeuw is een monumentaal pand. Vergeet ook zeker geen bezoek te brengen aan Via Ferrata de Cavaillon. Hier heb je een geweldig uitzicht over de stad en kom je meer te weten over de natuur en de Provence. Het is best wel een klim, zeker op een warme dag.

vakantiehuis in cavaillon

Genieten midden in de natuur

Boek vandaag een vakantiehuis Cavaillon en verheug je op een onvergetelijk vakantiehuis in de prachtige Provence. Cavaillon ligt in het midden van het Regionaal Natuurpark Lubéron. Ontdek het park te voet, per fiets of te paard. Je kunt bijvoorbeeld wandelen langs de rivier de Durance. In de buurt van Cavaillon zijn er verschillende recreatie- en sportcentra waar je ook kano's en kajaks kunt huren.

Kies voor een knus vakantiehuis in Cavaillon!

Met een vakantiewoning in Cavaillon wordt je verblijf bijzonder succesvol. Dompel jezelf onder in de romantische sfeer van de stad of geniet van je overdekte terras met barbecue.