Vakantiehuis in Lorgues

Lorgues is een Provençaalse stad omgeven door olijfbomen en wijngaarden van de Côtes de Provence. Wil je genieten van de zon, het geluid van krekels en de mediterrane vegetatie zonder de drukte van toeristen onder ogen te hoeven zien? Zeg dan ja tegen een vakantiehuis in Lorgues. Je bevindt je op slechts 45 minuten rijden van de mooiste badplaatsen aan de Côte d'Azur. Wissel af tussen het Provençaalse platteland en ontdek Sainte-Maxime, Frejus of Saint Raphael.

Lorgues

Populaire vakantiehuizen - Lorgues

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Lorgues

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Lorgues

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Lorgues

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Het stadje Lorgues ligt in een schilderachtig landschap met wijngaarden en olijfboomgaarden, in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur. De centrale ligging in de Var maakt heen vakantiehuis in Lorgues de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de Provence.

Delen van de middeleeuwse stadsmuur zijn nog steeds bewaard gebleven. Daarachter ligt de typisch Provençaalse oude stad met een marktplein in het centrum. De gele en terracotta gekleurde gevels van het huis stralen in de felle zon. De historische gebouwen, de pittoreske straatjes met hun geplaveide pleinen en oude fonteinen en de authentieke flair maken de stad een populaire bestemming. 

Een wandeling door de oude stad vanaf je vakantiewoning breng je naar de bezienswaardigheden en attracties van Lorgues. Al onderweg zie je de enorme collegiale kerk Saint-Martin.

Vakantiehuis in Lorgues

Vakantiehuis in Lorgues huren

Als je de vakantie op een centrale locatie wilt in een vakantiehuis in de Provence wilt doorbrengen, maak dan een uitstekende keuze met de vakantiebestemming Lorgues. Met een vakantiehuis in Lorgues ben je weg van de massa. Je geniet met een van de Provenciaanse wijntjes op terras, terwijl je naar de ondergaande zon kijkt. Je ontspannen vakantie kan bijna niet beter worden! Met een vakantiewoning in Lorgues verblijf je in een charmant dorp omgeven door pijnbomen en wijnvelden. Het huis met elegante en geraffineerde architectuur is een goede basis voor een onvergetelijke vakantie in de stad. Kies je voor een vakantiehuisje met zwembad in deze streek geniet je waarschijnlijk het best van je gezellig en provencaals ruikende tuin, welke uitnodigt om heerlijk tussen de olijfbomen te relaxen.