Vakantiehuis in Arles

Arles is een stad vol cultuur, geschiedenis en natuurlijke landschappen. Ontdek de stad met een gezellig, charmant vakantiehuis in Arles.

Arles

Populaire vakantiehuizen - Arles

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Arles

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Arles

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Arles

Loading...

Van Gogh-brug

Kunstliefhebbers moeten naar de Langlois-brug gaan, ook wel bekend als de Van Gogh-brug. De stad Arles was een grote inspiratie voor de wereldberoemde schilder. Veel van zijn werken omvatten bezienswaardigheden van Arles, waaronder de Langlois-brug. Ook zeer de moeite waard zijn de originele locatie van het bekende 'gele huis' en een rondleiding door de Van Gogh Foundation. Breng daarom als kunstliefhebber je vakantie in de Provence met heel de familie door in een vakantiehuis in Arles.

Wat te doen vlakbij je vakantiehuis in Arles?

Liefhebbers van kunst en geschiedenis kunnen zich uitleven in Arles. Bezoek vlakbij je vakantiehuis in Arles de Obelisk van Arles Place de la République, de  thermale baden van Constantins en natuurlijk de Saint-Trophime-kathedraal. 

Plan een dag wandelen in Regionaal Natuurpark van de Camargue en ontdek veel soorten dieren en planten, maar ook kastelen! Merk ook op dat dit biosfeerreservaat wordt begrensd door de Rhônedelta, maar vooral door de Middellandse Zee. Geniet van een zonnige namiddag met familie, vrienden of geliefden om uit te rusten op het warme zand van het strand van Piémanson.