Vakantiehuis in Mougins

Het kleine, idyllische bergdorpje is omgeven door landelijke Provençaalse charme en romantiek. Ontdek de verkeersvrije straten van de oude stad en geniet van de geur van bougainville en versgebakken stokbrood. Mougins is vrij rustig maar de stad ligt op slechts een steenworp afstand van de prachtige stranden van Cannes en het hectische nachtleven. De kleine stad heeft ook tal van beroemdheden gehuisvest als een bron van inspiratie, zoals Picasso, Cocteau, Paul Eluard, Edith Piaf, Churchill en Jacques Brel. Mougins is dus ook een klein juweeltje vanuit een cultureel en historisch perspectief.

Mougins

Populaire vakantiehuizen - Mougins

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Mougins

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Mougins

Loading...

Stranden in de omgeving

Trakteer jezelf op een middag op de mooiste stranden van Frankrijk tijdens je verblijf in de Provence. De zee ligt op slechts 15 minuten afstand van je vakantiehuis.

vakantiehuis in Mougins

Plage du Casino Beach, Cannes La Croisette

Zandstrand in het hart van Cannes. Het is gratis om het strand te betreden, maar parkeren in de buurt kan behoorlijk duur zijn. Er zijn tal van cafés en restaurants in de omgeving.

Plage Mace Beach, Cannes La Croisette

Zandstrand in het centrum van Cannes. Hier zijn toiletten, douches en redders. Je kunt in de buurt parkeren voor een vergoeding.

Plage des Rochers Beach, Cannes - La Bocc

Prachtig ongerept zandstrand met rotsen. Het strand is zelden druk en er zijn douches en gratis parkeergelegenheid.

Jouw vakantiehuis in Mougins

Mougins is de voor de hand liggende keuze voor je om die de authentieke Provençaalse sfeer te ervaren, terwijl je dicht bij goede stranden en de vele verleidingen van de Côte d'Azur verblijft. De Provençaalse charme en geschiedenis beleef je pas echt met je eigen vakantiehuis in Mougins.