Vakantiehuis in Vence

Boek je vakantiehuis in de Provence in Vence en ontdek een charmante stad op de hoogten tussen Nice en Cagnes-sur-Mer. Hier kunt u genieten van een breed scala aan activiteiten tussen land en zee.

Ferienhaus Vence - Provence

Populaire vakantiehuizen - Vence

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Vence

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Vence

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Vence

Loading...

Overnacht in de buurt van de zee, maar dan in alle rust

Met een vakantiewoning in Vence verblijf je op slechts 10 km afstand van de eerste stranden. De meeste  stranden bestaan uit kiezelstenen, alleen het strand van large Large bestaat uit zand. Voor een leuk dagje strand ga je naar Antibes (20 km), Saint Laurent du Var (16 km), of zelfs Nice (23 km). De drukte van de Côte d'Azur ervaar je niet in Vence.

Bezienswaardigheden in de buurt

Vence bied je de nodige nabijheid om de natuurlijke landschappen van de regio te ontdekken. Improviseer een picknick voor een gastronomische pauze in een uitzonderlijke omgeving. Door de omgeving van uw vakantiewoning in Vence te verkennen, krijg je de gelegenheid om opmerkelijke culturele bezienswaardigheden te bezoeken. Bezoek de Notre Dame kathedraal van de geboorte van Christus, de Porte Signadour en zijn middeleeuwse wallen, en het kasteel van Villeneuve in de omgeving van Vence.

Vakantiehuis in Vence huren

Huur snel je vakantiehuis in Vence en laat je verleiden door alles wat deze bestemming te bieden heeft. Overnacht in een charmant, modern vakantiehuis met open keuken naar woonkamer en terras. Je bevind je bij de ingang van het historische centrum van de middeleeuwse stad Vence.