Vakantiehuis in Six-Fours-les-Plages

Fours-les-Plages behoort tot het departement Var en ligt niet ver van Hyères. De stad is zeker een bezoek waard, want er is zoveel te zien en te doen: gevarieerde natuurlijke landschappen, stranden en eilanden. Als je geïnteresseerd bent in cultuur en geschiedenis zit je met een vakantiehuis in Six-Fours-les-Plages helemaal op je plek.

Six-Fourse-les-Plage

Populaire vakantiehuizen - Six-Fours-les-Plages

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Six-Fours-les-Plages

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Six-Fours-les-Plages

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Six-Fours-les-Plages

Loading...

Het veelzijdige Six-Fours-les-Plages

Het kleine stadje Six Fours les Plages ligt in het departement Var, aan de Provençaalse kust. Met 125 kerken of monumentale gebouwen, waarvan de meeste dateren uit de 6e eeuw, heeft de stad bewaarde en betoverende architectuur. Deze stad met 35.000 inwoners heeft zich ontwikkeld op het gebied van natuurlijke en architecturale erfgoed.

Van Six-Fours-les-Plages, kunje Ile des Embiez bereiken met de veerboot in ongeveer 15 minuten. Op het eiland vind je fantastische natuurlijke landschappen en afgelegen baaien en stranden. Verken het eiland te voet of per fiets of maak kennis met de onderwaterwereld tijdens een duik. Een ander lonend eiland is het Ile du Petit Gaou, dat nog gemakkelijker te bereiken is, omdat het verbonden is met het vasteland door een brug. 

Wil je een dagje naar zee vanaf je vakantiewoning in de Provence, raden we de volgende stranden in de buurt van  je vakantiehuis in Six-Fours-les-Plages aan: Plage de Bonnegrâce, Plage de la Courdoulière, Plage du Cros en Le Rayolet. Het mediterrane klimaat en de 18 kilometer lange kustlijn maken Six-Fours-les-Plages een zeer aangename toeristische bestemming om te bezoeken.

vakantiehuis in Six-Fours-les-Plages

Vakantiehuis in Six-Fours-les-Plages huren

Huur een mooi appartement of vakantiehuis in Six-Fours-les-Plages in een zeer rustige omgeving. Het charmante vakantiehuis bevindt zich vlak bij het strand, waardoor je een geweldige zomer beleeft. Een verblijf in Six Fours les Plages is ook een uitstekende manier om de regio te ontdekken, zowel de kust als het achterland. Zo is het huren van een vakantiewoning in Six Fours les Plages ideaal om de dolce vita te beleven.