Vakantiehuis in Saint-Raphaël

Elk jaar reizen toeristen van over de hele wereld naar de prachtige Côte d'Azur en brengen hun vakantie door in Frankrijk in een van de prachtige badplaatsen, waaronder Saint-Raphaël met zijn prachtige stranden.

Saint Raphaël

Populaire vakantiehuizen - Saint-Raphaël

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Saint-Raphaël

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Saint-Raphaël

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Saint-Raphaël

Loading...

Bezienswaardigheden en natuurschoon

De basiliek van Notre Dame en de toren van de kerk van San Rafeu zijn een lust voor het oog. Overigens herbergt de toren een museum over prehistorie en onderwaterarcheologie. Maak een reis langs de kustweg Corniche d'Or of een bezoek aan de rotsachtige baaien van Anthéor. Vanuit de oude haven kun je van je vakantiehuis in Saint-Raphaël lopen naar de jachthaven van Santa Lucia en vanaf daar naar de kleine cafés en bars aan zee. Het bergmassief Estérel met zijn rode vulkanisch gesteente is een paradijs voor natuurliefhebbers.

vakantiehuis in Saint-Raphaël

Een villa of vakantiehuis in Saint-Raphaël? Doen!

Jouw vakantiehuis in Saint-Raphaël ligt in een groene woonwijk. De elegante en moderne in richting van onze huizen benadrukt de charme van de stad. Ga heerlijk op terras zitten bij je vakantiewoning of trek die wandelschoenen aan en verken de omgeving. Zo'n geweldig vakantiehuis belooft een onvergetelijke vakantie op deze vakantiebestemming.