Vakantiehuis in Gap

Ontdek de "zoete hoofdstad" van de Zuidelijke Alpen met een vakantiehuis in Gap. Op de achtergrond verdwijnen bergen van 3.000 meter hoog in de wolken, maar in de straten van Gap met zijn pastelkleurige huizen en markten voel je je dicht bij de Middellandse Zee.

Ferienhaus Gap - Provence

Wat te doen in de buurt?

De toppen, rivieren, meren en bossen bieden meer actieve sporten dan je zou kunnen doen in één reis. Natuurliefhebbers of liefhebbers van extreme sporten zijn blij met de diversiteit aan landschappen en activiteiten. Je kunt alpineskiën, langlaufen, golfen, wandelen, klimmen, zwemmen of aan watersporten doen.

De Durance River loopt door kloven en langs watervallen naar het zuiden van Gap. Er zijn ook zeven skigebieden te vinden binnen een straal van 40 kilometer, waaronder SuperDévoluy / La Joue du Loup, Ancelle, Réallon en Orcières-Merlette.

Bezienswaardigheden

Er zijn bezienswaardigheden en musea in de stad om in gedachten te houden, maar veel van de magie ligt in wat je in de buurt kunt doen. Om echt een idee te krijgen van de bergachtige omgeving die Gap omringt, moet je Domain de Charance bezoeken, dat op een 220 hectare groot, mooi berglandschap ligt. Na een bezoek aan het museum  Départemental des Hautes-Alpes zal geen enkel aspect van de kunst, geschiedenis, archeologie of tradities van de Hautes-Alpes een mysterie voor je zijn. De middeleeuwse kathedraal van de stad werd uitgeroepen tot een Franse "monument historique". De dominante klokkentoren is 70 meter hoog, waardoor het het hoogste gebouw in Gap is.

Vakantiehuis in Gap huren

Met een vakantiehuis in Gap heb je een geweldig uitzicht. Vanaf je vakantiewoning kun je ontspannen op je eigen terras of maak je een wandeling in de omgeving. Rust, veel privacy en onafhankelijkheid zorgen ervoor dat je een ontspannen vakantie kunt doorbrengen in zo'n vakantiehuisje in de Provence.