Vakantiehuis in Hyères

De ontdekking van de Franse Middellandse Zeekust als vakantieregio begon in Hyères. De Zuid-Franse badplaats Hyères is een stad die veel te bieden heeft. Bezoek Château de St-Bernard op de baai en de eilanden voor de kust met een vakantiehuis in Hyères.

Hyères

Populaire vakantiehuizen - Hyères

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Hyères

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Hyères

Loading...

De eilanden van Hyères

De stad is verdeeld in drie eilanden, waarvan er één mooier is dan de andere: Ile de Porquerolles, Ile de Port-Cros en Ile du Levant. Bezoek alle drie de eilanden als je tijd hebt.

Ile de Porquerolles

Het eiland werd uitgeroepen tot natuurreservaat in 2012. Op het Ile de Porquerolles vindt u talrijke, bijna ongerepte zandstranden. U kunt ook een bezoek brengen aan het Fort Fort du Grand Langoustier, Fort Saint-Agathe (ook wel het Porquerolles-kasteel genoemd), de verdedigingswerken van Fort de la Repentance en nog veel meer.

Ile de Port-Cros

Dit eiland is vooral bekend om zijn weelderige vegetatie, die te danken is aan de vele waterbronnen. Op het eiland is er ook het nationale park te vinden met dezelfde naam. Er is ook een dorp met een kleine haven en een paar forten.

Ile du Levant

Dit eiland is vooral bekend om zijn weerbarstige natuur en het naturistendorp Heliopolis.

De omgeving bij je vakantiehuis in Hyères

Het gebied rond Hyères wordt al meer dan vijfduizend jaar bewoond. Het is gesticht door de Griekse haven- en handelsstad van Olbia in de 4e eeuw voor Christus. De ontwikkeling van de stad begon in de 13e eeuw, toen hier een klooster werd opgericht en de pelgrimshaven naar Jeruzalem. Wanneer je op vakantie bent in een vakantiehuis in de Provence, is een bezoek aan de goed bewaarde oude stad met zijn smalle en kronkelige straatjes een aanrader.