search

Op vakantie naar Morbihan

Beleef een rustige vakantie in jouw vakantiehuis in Bretagne. De regio Morbihan ligt in het zuidelijke Bretagne en wordt gekenmerkt door een mooi landschap met onder meer heerlijke zandstranden langs de Atlantische kust. De zee inspireerde deze regio tot beroemde en heerlijke vis- en schaaldierrecepten.

Een goede vakantie in Frankrijk begint bij NOVASOL. Huur een van onze lekkere vakantiehuizen in Morbihan en schep daarmee de beste basis voor jouw verblijf. De keuze aan vakantiewoningen is groot en gevarieerd, dus een huis dat past bij jouw wensen en behoeften is zo gevonden.

Wie Morbihan bezoekt kan kennismaken met de lokale en regionale geschiedenis. In het stadje Lorient kan je voorhistorische steenmonumenten bekijken, bestaande uit duizenden stenen. Bezoek ook de middeleeuwse stad Vannes, waar architectuur en rijkdom uit het verleden bewaard zijn gebleven.

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Morbihan

Bij NOVASOL hebben we een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan zomerhuizen in heel Europa. Een huis vinden dat bij je past, is niet moeilijk. Je voert jouw zoekcriteria in en krijgt vervolgens een overzicht van beschikbare woningen op de plek van jouw keuze. Je kan het hele jaar door huisjes huren, dus of je nu van zon en strand houdt of van wintersport, een passend huis vind je bij ons.