search

Vakantiehuis in Forcalquier

Forcalquier is een vakantiebestemming met een rijk historisch erfgoed, adembenemende natuurlijke landschappen. Als je  besloten hebt om naar de Provence te reizen, raden wij je aan je vakantiehuis in Forcalquier te boeken. De stad ligt bovenop een heuvel en heeft daardoor een geweldig uitzicht over de streek. Het is een typisch Provençaals plaatsje. Elke week is er een lokale markt en door de geweldige locatie zijn er talloze plekjes om te ontdekken.

 

Hoogtepunten in Forcalquier

Begin met een meer dan mythische route naar de Rochers des Mourres. Deze opmerkelijke site is een echte geologische ontdekking. Gedurende 6 kilometer wandelen, heb je de mogelijkheid om vreemde rotsformaties te bewonderen die zijn uitgehouwen door erosie. Deze komen uit de grond en nemen de vorm aan van grote paddenstoelen, waardoor je wandeling magisch wordt.

Met een vakantiehuis in Forcalquier bezoek je gemakkelijk de ongelooflijke citadel. Neem de tijd en geniet van de klim naar de top van het voorgebergte. Je kunt ook andere bijzonder interessante monumenten bewonderen, zoals de abdij van Onze Lieve Vrouw van Ganagobie of de kerk Notre Dame du Bourguet.

 

Vakantiehuis in Forcalquier huren

  De vakantiehuizen in de Provence zijn modern en comfortabel ingericht. Hiermee ervaar je een vakantie vol comfort, privacy en persoonlijke vrijheid! Het is een uniek toevluchtsoord in een landelijke omgeving, omgeven door de natuur. Zo geniet je van een rustige sfeer. Maak een wandeling door de pittoreske straten om wat fruit te halen van de markt en trek je vervolgens terug in de privétuin met het mooie kleine terras met barbecue. Met een vakantiehuis in Forcalquier