Vakantiehuis in Almodovar del Río

Vakantiehuis in Almodovar del Río

Vakantiehuis in Almodovar del Río

Almodovar del Río ligt in de buurt van Cordoba, een van de juweeltjes in Andalusië. De stad staat bekend om het kasteel; castilla de Almodovar del Rio. Als je een vakantiehuis in Almodovar del Río huurt kun je je bezoek aan de stad perfect combineren met een uitstapje naar het populaire Cordoba.

Populaire vakantiehuizen - Almodóvar del Río

Diervriendelijke vakantiehuizen - Almodóvar del Río

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Almodóvar del Río

Wat te doen?

Met een vakantiehuis in Almodóvar del Río maak je kennis met een van de mooiste steden in de Midden-Guadalquivir-vallei. Het is een perfecte bestemming om een ​​paar dagen rust door te brengen, want je kunt het dal cwekennen, maar ook enkele van de belangrijkste monumenten bezoeken, zoals het kasteel van Almodóvar del Río.

Tegenwoordig is het beroemde Castillo de Almodóvar, dat werd gebruikt in de serie Game of Thrones, een van de besten bewaard gebleven monumenten in Andalusië en kan torenhoog over de stad worden gezien. De stad heeft ook vele kerkjes en kapellen, zoals Ermita del Rosario y San Sebastián, Iglesia de la Inmaculada Concepción of Capilla del Convento.

Almodóvar del Río heeft een aantal prachtige natuurlijke gebieden eromheen die ideaal zijn voor wandelaars, vogelaars of iedereen die gewoon van het platteland geniet. Het natuurpark Parque Natural Sierra de Hornachuelos behoort tot het Sierra Morena massief. De bergen met zachte reliëfs worden gekoloniseerd door eikenbossen.

Nabijgelegen dorpen dicht bij je vakantiewoning in Almodóvar del Río zijn Posadas , Guadalcázar en Córdoba. Hier kun je gemakkelijk heen voor een daguitstap.

Vakantiehuis in Almodóvar del Río huren

Overnachten doe je het best in een vakantiehuis in Andalusië in Almodóvar del Río zelf. Zo'n vakantiewoning stelt je in staat om de stad en de omgeving het best te verkennen. Je kunt je auto gemakkelijk kwijt en kiest zelf wanneer je vertrekt, zonder dat je vast zit aan vaste ontbijttijden.