Vakantiehuis in Arcos de la Frontera

De mooie stad Arcos de la Frontera ligt in de regio Andalusië. Je herkent de stad vrij snel aan de schattige witgekalkte huisjes met daarnaast de grote kathedraal die hoog boven de rest uitsteekt. De stad ligt op een hoogte van 185 meter, waardoor je bij een bezoek meteen een waanzinnig uitzicht hebt. De middeleeuwse stadsmuren ommuren Arcos de la Frontera. Daarachter vind je prachtige paleizen, grote herenhuizen, poorten en kerken. Ondanks dat de stad steeds populairder wordt, zijn de prijzen van een vakantiehuis in Arcos de la Frontera vrij laag. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn vooral de natuurlijke omgeving. Als je met je gezin van een goed landschap wilt genieten, zul je dol zijn op het stuwmeer Bornos of het stuwmeer Tail of the Arcos. Maar je kunt ook het historische centrum bezoeken, waar je een aantal van de meest spectaculaire locaties kunt zien, zoals het Palacio Del Conde Del Aguila.

 Arcos de la Frontera

Populaire vakantiehuizen - Arcos de la Frontera

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Arcos de la Frontera

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Arcos de la Frontera

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Arcos de la Frontera

Loading...

Waarom een vakantiehuis in Arcos de la Frontera huren?

  1. Geniet met een vakantiehuis van de rust in het bergstadje

  2. Elke dag een fantastisch uitzicht

  3. Overnacht in de buurt van andere geweldige dorpen

  4. Ruimte voor het hele gezin

vakantiehuis in Arcos de la Frontera

Bezienswaardigheden in de buurt

Dit bergstadje biedt vele mogelijkheden als je een paar dagen rust met je kinderen wilt doorbrengen. Je overnacht met een vakantiewoning in Andalusië in een omgeving vol van de natuur, waar de kleintjes een dag vol plezier kunnen doorbrengen. In aanvulling op de prachtige natuurlijke omgeving heeft deze Andalusische stad verschillende plaatsen die je kunt bezoeken als je een meer culturele reis wilt maken. Je kunt een van de belangrijkste monumenten of gebouwen bezoeken.

Het Casa Palacio del Conde Águila is een van de emblemen van de stad. Het is uit de vijftiende eeuw en gotisch-mudejar-stijl. Als je van kunst houdt, kun je je kinderen een van de best bewaarde architecturale elementen van dit tijdperk leren.

Een ander van de belangrijkste patrimoniale elementen is de basiliek van Santa María de la Asunción, die in de 15e eeuw werd gebouwd en van Mudejar-stijl was. Het grappige is dat na enkele renovaties een paar eeuwen later, het nu gotisch is. 

Maar als je gewoon wilt genieten van een goed uitzicht, zul je het uitzichtspunt van Abades leuk vinden. Je zult enkele prachtige zonsondergangen kunnen aanschouwen als de weersomstandigheden goed zijn.

Vakantiehuis in Arcos de la Frontera

Vakantiehuis in Arcos de la Frontera huren

Met een vakantiewoning in Arcos de la Frontera haal je het beste uit je vakantie. Bij lekker weer geniet je in de tuin of op het terras van een fris drankje. Wanneer het dan ook heerlijk warm is, is een sprong in het bijbehorende zwembad ook niet overbodig. Samen met de kinderen beleef je bij het vakantiehuis een fijne dag vol mooie herinneringen. Vanaf je vakantiehuis in Arcos de la Frontera ontdek je de omgeving gemakkelijk. De locatie van het particuliere huisje tussen de lokale bevolking is daarbij prachtig. Je hebt bovendien vanaf je vakantiehuisje waarschijnlijk een geweldige uitzicht. Je charmante vakantiehuis staat te midden van ongerepte natuur. Door de rustige, kleurrijke tuin kun je hier heerlijk ontspannen en het privé zwembad zorgt voor de nodige afkoeling op de warme zomerdagen.