Vakantiehuis in La Puebla de los Infantes

La Puebla de los Infantes ligt in de buurt van Sevilla. Voor natuurliefhebbers is dit een ideale vakantiebestemming om te genieten van de omliggende natuurparken en meren. Het ligt tussen de Vega del Guadalquivir en de Sierra Norte de Sevilla, de ingang van het Natuurpark van de Sierra Norte de Sevilla , die het noordelijke deel van de gemeente behoort. Het huren van een vakantiehuis in La Puebla de los Infantes is ideaal voor gezinnen met kinderen die willen genieten van rust en privacy. Verfraai je droomvakantie met een aantrekkelijk appartement of een charmant vakantiehuis in Andalusië in Spanje.

Vakantiehuis in La Puebla de los Infantes

Populaire vakantiehuizen - La Puebla de los Infantes

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - La Puebla de los Infantes

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - La Puebla de los Infantes

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - La Puebla de los Infantes

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Bezoekers van La Puebla de los Infantes kunnen genieten van de lokale wandelroutes rond het reservoir van José Torán , te voet of met de fiets. Vanwege de rijke jachtcultuur in het gebied, is het niet verrassend dat de meest typische gerechten van La Puebla de los Infantes onder meer vleeswaren zijn.

Bezienswaardigheden

Onder de bezienswaardigheden vind je de parochiekerk van Nuestra Señora de las Huertas, die een slanke toren van stonecutting van Katholieke Koningen stijl heeft.  Het kasteel, met een gotische mudejar-stijl en een trapeziumvormige plant, dat een symbool van de gemeente is geworden. De Hermitage van Santa Ana, de kerk van Santiago, de Hermitage van Onze Lieve Vrouw van de Huertas , zijn ook aanbevolen plaatsen om te bezoeken in deze stad.

  • Iglesia Parroquial de Nuestra Señora de las Huertas: Mudejar-kerk;

  • Castillo: het veertiende eeuwse kasteel gebouwd in een gotische en mudejar-stijl;

  • Ermita de Santa Ana: een vijftiende eeuwse Mudejar-kapel;

  • Iglesia de Santiago: de eerste Mudejar-kerk;

  • Lavadero Público La Pilas: openbare wasfontein.

Vakantiehuis in La Puebla de los Infantes huren

In het centrum van het mooie dorp La Puebla de los Infantes vind je mooie typische vakantiehuizen in La Puebla de los Infantes, waar de oorspronkelijke charme bewaard is gebleven en vakkundig is gecombineerd met moderne elementen.