Vakantiehuis in Vera

Vera is een gemeente in de provincie Almeria en bied je 6 kilometer strand met unieke kenmerken langs de Middellandse Zeekust en staat internationaal bekend om de kwaliteit van het water. Geniet met een vakantiehuis in Vera van een spectaculaire dag met je kinderen in het AquaVera Waterpark, ontdek de Almanzora-rivier en breng aangename middagen door op het strand van Vera of El Playazo.

Vakantiehuis in Vera

Populaire vakantiehuizen - Vera

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Vera

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Vera

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Vera

Loading...

Stranden in de omgeving

Sommige stranden in Vera mag je niet missen. Het strand van Marinas-Bolaga, dat wordt gekenmerkt door zijn rust of strand Puerto Rey met een aanzienlijk aantal vogels worden vaak bezocht. Een ander strand dat je niet mag missen is het Playazo, een ideale plek voor diegenen die geïnteresseerd zijn in naturisme, of het strand van Cala Marqués zijn, aan het einde van de kust van Vera, een bijzondere plek die uitnodigt om te ontdekken.

Waarom een vakantiehuis in Vera huren?

Dankzij de perfecte combinatie van zon en strand is Vera een van de meest aantrekkelijke bestemmingen aan de hele Middellandse Zeekust. In Vera vind je spectaculaire vakantiehuizen en appartementen met een zwembad en vele andere voorzieningen die je vakantie onvergetelijk zullen maken.