Vakantiehuis in Fuengirola

Fuengirola ligt midden in het Spaanse provincie Malaga, ongeveer 30 kilometer ten westen van de stad Malaga en Marbella. Het is een van de kleinste steden in Spanje. Een vakantie appartement in Fuengirola is de ideale accommodatie voor een ontspannen vakantie. Fuengirola is uitgegroeid tot een indrukwekkende, bruisende stad. Niet alleen de stranden zijn populair, maar ook het nachtleven, evenals gezellige bars en restaurants zorgen voor een afwisselende tijd.

Fuengirola

Populaire vakantiehuizen - Fuengirola

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Fuengirola

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Fuengirola

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Fuengirola

Loading...

Ideale strandvakantie

Het strand van Fuengirola strekt zich uit over ongeveer 8 kilometer. Een totaal van 30 km fijne zandstranden wachten op je voor een perfecte vakantie, van Malaga tot Torremolinos en Ojén tot Fuengirola. Dit stukje kust biedt een uitstekende toeristische infrastructuur met veel winkels, pubs en cafés voor een onbezorgde vakantie in een vakantiehuis in Fuengirola, Met een gemiddelde jaartemperatuur van ongeveer 18°C en hebben vakantiegangers in Fuengirola een lang zonseizoen van april tot november.

Fuengirola

Bezienswaardigheden in Fuengirola

De oorsprong Fuengirola gaat terug naar de Feniciërs, die zich in dit gebied vestigden. Later werd de stad de provinciehoofdstad van de Romeinse regio Baetica, die in de 8e eeuw door de Moren werd veroverd. In de laatste fase van de Reconquista werd Fuengirola opnieuw veroverd. 

Tegenwoordig wordt Fuengirola sterk beïnvloed door het toerisme. De bezienswaardigheid van de stad is het oude fort Sohai, dat op een heuvel buiten de stad ligt. In het bergachtige achterland vind je ook historische witte dorpen en steden, zoals Ronda, evenals een prachtige natuur die een bezoek waard is. 

De populairste bestemmingen zijn de dierentuin van Fuengirola en het pretpark Aquamijas. Aquamijas, aan de andere kant, is een enorm door de mens gemaakt leuk zwembad dat zijn bezoekers talloze activiteiten biedt, zoals golfslagbaden, waterglijbanen, avonturier, bubbelbaden, rotsklimmen of minigolf.

Vakantiehuis in Fuengirola

Vakantiehuis in Fuengirola huren

Met NOVASOL heb je een ruime keuze aan appartementen en vakantiehuizen in Andalusië, met name een finca, een villa of vakantiehuis in Fuengirola. Vanuit je vakantiehuis in Fuengirola is het ook maar een korte afstand naar de prachtige stranden of trek jezelf terug in de tuin van het huisje of op het terras bij je appartement. In een mum van tijd geniet je van de Spaanse zon.