Vakantiehuis in Árchez

Ferienhaus Árchez in Andalusien mieten

Vakantiehuis in Árchez

Archez is een prachtig stadje aan de voet van de Sierra de Tejeda en Almijara. Deze locatie maakt het een van de meest charmante dorpjes in de omgeving. Hier kun je enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden bezoeken, zoals de kerk van de "Encarnación" of de minaret "Mudejar". Dat doe je het gemakkelijkst vanaf je eigen vakantiehuis in Árchez. Hierdoor verken je gemakkelijk onontdekte plekjes.

Populaire vakantiehuizen - Árchez

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Árchez

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Árchez

Loading...

Wat te doen in Árchez?

Als je niet veel tijd hebt om deze prachtige stad in de bergen van Málaga te bezoeken, zul je zeker geïnteresseerd zijn in enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden. Als je wat meer tijd hebt, is het de moeite waard om andere dorpen te bezoeken in de buurt van je vakantiehuis in Árchez. De kerk "Nuestra señora de la Encarnación" is het belangrijkste erfgoed. Bovendien is dit gebied vanwege zijn geografische ligging een goede bestemming voor wandelaars. Deze sport is gemakkelijk te oefenen, want er zijn verschillende wandeltochten door de bergen. 

In 35 kilometer van Archez bereikt u de stad Nerja . Nerja is vooral bekend vanwege de grotten, die iets boven het dorp in de bergen liggen. Kom naar de unieke stalactietengrot en laat je meevoeren naar een magische wereld. Ook in het dorp Maro is een bezoek waard vanaf je vakantiehuisje, waar een zoetwaterrivier uit de rotsen valt als een waterval, waardoor het een unieke fotomoment wordt.

Dagje naar de zee

Je kunt zorgeloze dagen in de zon van Spanje doorbrengen op het strand van Caleta de Velez, dat je op 18 kilometer afstand van Archez bereikt. Aan de promenade kun je gemakkelijk naar het strand lopen met kinderwagens, waardoor gezinnen zich hier op hun gemak voelen. Kijk hoe de kinderen in het zand spelen en kastelen bouwen terwijl ze van de zon genieten.

Vakantiehuis in Árchez huren

Archez ligt 18 kilometer ten noordoosten van het kleine stadje Caleta de Velez aan de Costa del Sol in Spanje. Hier liggen de hotels, appartementen en huisjes niet in de buurt van de drukte aan de Middellandse Zeekust, en toch is het niet al te ver weg. Een prachtige vakantiehuis in Árchez tijdens je vakantie in Andalusië biedt een indrukwekkend uitzicht op de bergen of de zee.