Vakantiehuis in El Borge

El Borge is een van de oudste dorpjes in heel Andalusie. Het is een klein wit dorpje in La Axarquia. Het dorp is erg rustig en dringt zich niet aan je op. De bewoners zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ook al spreken ze verreweg alleen maar Spaans, ze zullen je altijd proberen helpen. Om deze redenen is het huren van een vakantiehuis in El Borge best populair.

El Borge

Populaire vakantiehuizen - El Borge

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - El Borge

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - El Borge

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - El Borge

Loading...

El Borge: een stad vol natuur

El Borge ligt in een natuurgebied, tussen de regio's Montes de Málaga en Axarquia. Als je met de kinderen van de natuur wilt genieten en hen veel dingen over het weer of de fauna van dit gebied van Malaga wilt leren, zul je genieten van een bezoek aan het ornithologisch en botanisch park "la Alcua" .

Als je meer avontuur wilt, zul je zeker de zip-line van Comares moeten proberen, een paar minuten van El Borge. Ze zijn meer dan 30 meter zip-lijn en je kunt het hele gebied van bovenaf zien. Daarnaast kun je ook gaan wandelen door de Via Ferrata . Een unieke kans om op vrij eenvoudige wijze vrij hoge plaatsen te bereiken.

Bezienswaardigheden

Je kunt ook enkele historische monumenten bezoeken, zoals de kerk van Nuestra Señora del Rosario of de crypte van El Borge. Tijdens een wandeling door de straten maak je kennis met het verleden van de stad. Op deze geweldige locatie breng je een rustige vakantie door op het platteland. Met op 20 km afstand van je vakantiehuis de zandstranden van de Costa del Sol. De stranden van Torre del Mar en Rincón de la Victoria liggen op slechts 20 minuten rijden met de auto.

Vakantiehuis in El Borge

Boek voor je vakantie in Spanje in een van de mooie vakantiehuizen El Borge. Als je van de natuur houdt en een paar dagen weg van de grote stad wilt doorbrengen, zul je deze optie geweldig vinden. De vakantiehuizen in Andalusië liggen verspreid over het hele gebied. Het interieur bestaat uit authentieke meubels en de huizen hebben meestal een prachtig uitzicht.