Vakantiehuis in Ronda

Ronda ligt in het bergachtig gebied in Spanje. Met een vakantiehuis in Ronda beleef je een van de oudste stadjes van Spanje het best. Het ligt ongeveer op 100 kilometer afstand van Malaga en in de buurt van een heleboel bezienswaardigheden. De stad verleid je met de bijzondere kloof en geweldige uitzichten. Ronda staat namelijk bekend om zijn bruggen. Overnacht in vakantiewoning in Andalusië om deze prachtige streek te verkennen.

Ronda

Populaire vakantiehuizen - Ronda

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Ronda

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Ronda

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Ronda

Loading...

Wat maakt Ronda zo bijzonder?

De stad Ronda is een van de oudste steden van Spanje. Ronda is een openluchtmuseum met talloze bezienswaardigheden, waaronder veel bruggen. Het bijzondere aan Ronda is de speciale ligging; het ligt op een soort plateau met wallen op maar liefst 2500 meter boven de zeespiegel. Kun je je al voorstellen hoe prachtig dat uitzicht is?

vakantiehuis in Ronda

Bezienswaardigheden in Ronda

De stad heeft veel bezienswaardigheden, waarvan de meeste in het oude gedeelte van Ronda liggen. De ruïnes van de oude stad Acinipo bevinden zich tegenwoordig buiten de grenzen van het hedendaagse Ronda op zo'n 20 kilometer afstand.

  • Plaza de Toros de Ronda;

  • Puente Nuevo 'de nieuwe brug';

  • Punte Viejo ' de oude brug';

  • Arce de Felipe V;

  • Puente Arabe ' de Arabische brug';

  • Park Alameda del Tajo: mooi, schaduwrijk park met veel groen;

  • Jardines de Cuenca: spectaculaire tuinen bij de wallen van Ronda;

  • La Ciudad: dit is de oudste wijk van Ronda.

Huur een vakantiehuis in Ronda

De bijzondere ligging, de geschiedenis en de typische authentieke Spaanse straatjes trekken veel mensen over de streep om toch een vakantiehuis in Ronda zelf te huren. Ronda is namelijk niet in een dag te verkennen, maar het liefst in meerdere dagen. Ben je uitgekeken op de stad, dan is er in de omgeving van je vakantiewoning genoeg te zien. Zo kun je gemakkelijk een dagje naar Malaga gaan.