Vakantiehuis in Benahavís

 De gemeente Benahavís in Málaga is een plek vol met natuurlijke schoonheid en activiteiten. Slenter langs de stranden en zwe; i het kristalheldere water, bezoek het centrum van Benahavís en loop door het meest toeristische gebied van de vakantiebestemming of wandel door het natuurpark Los reales van Sierra Bermeja. Er is zoveel mogelijk als je een vakantiehuis in Benahavís huurt. Hoewel Benahavís niet meteen aan de kust ligt is het voor velen toch een bekende vakantiebestemming.

Appartement Benahavis - Andalusië

Populaire vakantiehuizen - Benahavís

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Benahavís

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Benahavís

Loading...

Natuurrijk Benahavís

Wandel op het pad van de Acequias del Guadalmina; het is een prachtige plek om te wandelen. Hier in de buurt kun je zonder problemen met de kinderen en zelfs met uw huisdier lopen, hoewel je voorzichtig moet zijn bij de verschillende bruggen en sloten. Tijdens de wandeling vind je posters die informatie geven over de flora van de plaats.

Er zijn ook picknicktafels om te genieten van een dag met familie en vrienden van buiten eten. In het midden van de route vind je een uitkijkpunt met uitzicht op Monte Mayor en andere omliggende heuvels, evenals een andere met uitzicht op de kust.

Vakantiehuis in Benahavís huren

Je vakantiewoning in Benahavís wacht op je om een ​​unieke ervaring met het gezin door te brengen. Vanaf je vakantiehuis of appartement heb je een indrukwekkend utzicht op het prachtige landschap. Een verblijf in dit gezinsvriendelijke appartement maakt de magie van Benahavís tastbaar. De vakantiehuizen in Andalusië zijn ruim, van alle gemakken voorzien en bieden daarnaast ook veel privacy. Met name in Benahavís  beleef je een rustige vakantie in Spanje.