Vakantiehuis in Sevilla

Sevilla is een van de steden van ons land met veelgeschiedenis en culturele rijkdom. Iedereen die Sevilla bezoekt raakt betoverd door de charme van de stad. De oude binnenstad, de Arabische invloeden, de smalle straten van de oude wijken maken zeker een indruk op je. Sevilla staat ook bekend om zijn tapas, zon en mooie gebouwen. Een bezoek van een dag is te weinig om deze stad te verkennen. Daarom is het handig om een vakantiehuis in Sevilla te huren tijdens je vakantie in Andalusië.

Vakantiehuis in Sevilla

Populaire vakantiehuizen - Sevilla

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sevilla

Loading...

Wat te zien in Sevilla?

De Giralda is het belangrijkste en meest bekende erfgoedelement. Het is een toren van bijna 100 meter hoog en het onderste gedeelte komt overeen met de oude minaret van de moskee die in de twaalfde eeuw in het gebied stond. Een andere plaats van Arabische oorsprong is zijn Real Alcázar, gebouwd in de 16e eeuw. Je kunt wandelen door de prachtige tuinen en fonteinen. Als er een element is dat indruk maakt in Sevilla, is het de kathedraal van Santa María wel. Volgens UNESCO is het de meest gotische kathedraal ter wereld.

Vakantiehuis in Sevilla huren

Voor het aantal plaatsen en bezienswaardigheden dat Sevilla heeft, is het beter om een ​​verblijf van meer dan een dag te boeken. Je bent minstens drie dagen zoet met de stad zelf, en de omgeving van de stad is ook erg leuk om te verkennen. Tijdens je verblijf in Sevilla kun je het fascinerende achterland van Andalusië ontdekken met zijn adembenemende natuurlijke landschappen, waaronder het majestueuze Sierra Morena-gebergte.  Om juist van het Spaanse leven te genieten in Sevilla, moet je je eigenlijk als toerist ook aanpassen. Pas je ritme  gewoon aan; ga uitgebreid tafelen in je vakantiehuis in Sevilla of geniet van het uitzicht van je terras.