Vakantiehuis in Pizarra

Pizarra ligt op 25 kilometer ten westen van het mooie van het midden van de provincie Malaga. Naast het verkennen van Pizarra zelf, stelt een vakantiehuis in Pizarra het mgoelijk om  nabijgelegen wijken te verkennen, zoals Cartama, Alora en Estacion de Cartama.

Vakantiehuis in Pizarra

Bezienswaardigheden

Pizarra is een rijke plaats op archeologische vindplaatsen, er zijn tal van Romeinse overblijfselen. Architectuur en een groot aantal prachtige kerken zijn opgenomen in het dallandschap. Enkele voorbeelden hiervan zijn de "Cisterna del Bañadero de la Reina", de "Ladrillo paleocristiano del Cortijo de Casablanca" of de marmeren fries van "Vega de Santa María". In plaatsen zoals de Prehistorische kerk en de Akropolis van Castillejos de Quintana, zie je archetypische gebouwen uit de Moorse periode van Al-Andalus. In de "Cortejo de Casablanca" in Pizarra, was de Nasrid-erfenis van Rafad de Aben Falcón, die de heer was van Ali el Baecé en directeur van Castillo de Álora. Dit alles gebeurde vóór de verovering van Castilië en de verovering van Cristobal de Mosquera, die een ambtenaar was van de katholieke vorsten.

Vakantiehuis in Pizarra

Op zoek naar een vakantiehuis of appartement in Andalusië? Boek je vakantiehuis in Pizarra en geniet van een mooie vakantie met je gezin. Deze stad biedt de beste producten en plaatsen in Zuid-Spanje, vergezeld van het vrolijke karakter van de lokale bevolking. Je verblijft met een vakantiewoning in Pizarra te midden van de lokale bevolking, waardoor je een echt Spaanse vakantie kunt meemaken.