Vakantiehuis in Marbella

Als je uitkijkt naar het zuiden van Spanje, boek dan een vakantiehuis in Marbella aan de Costa del Sol en ontspan in een appartement aan zee of in een vakantiehuis met zwembad. Marbella is een idyllische plek om een leuke familievakantie door te brengen in Andalusië in een vakantiehuis in Marbella met privé zwembad of met uitzicht op zee. Er  zijn stranden met wit zand en kristalhelder water, schattige dorpen en vele plaatsen om te bezoeken.

Marbella

Populaire vakantiehuizen - Marbella

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Marbella

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Marbella

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Marbella

Loading...

Wat te doen in Marbella?

Vanuit je vakantiehuis in Marbella kun je de belangrijkste plaatsen in de omgeving verkennen. Bezoek Puerto Banus, ervaar de magie van de shows in het kasteel van Sohail of proef de beste gerechten in de oude stad. Als er iets is dat opvalt aan de kust van Marbella, dan zijn het de spectaculaire stranden wel. Geniet daarom een dagje van de Spaanse zon op het strand.

Gelegen aan de monding van de rivier de Fuengirola, kun je vanaf de top van het kasteel van Sohail genieten van het ongelooflijke uitzicht op de Sierra de Mijas; een gebouw met duizenden jaren geschiedenis. In het oude centrum van Marbella ligt de Plaza de los Naranjos. Daar kun je de beste tapas proeven en genieten van het aroma van de sinaasappelbomen. Er is echter nog veel meer te zien. De Costa del Sol is echt ongelooflijk. Het huren van een vakantiewoning in Marbella is dan ook geen overbodige luxe. Op die manier heb je genoeg tijd om de omgeving te verkennen.

Gouden zandstranden en gunstig klimaat

Als er iets is dat opvalt van de kust van Marbella, zijn het de spectaculaire stranden wel; van de bekendste stranden wereldwijd tot kleinere en veiligere strandjes gericht op het gezin. Er zijn in totaal  27 kilometer aan idyllische kustlijn om te verkennen tijdens het huren van een vakantiehuis in Marbella, opgedeeld in 24 afzonderlijke stranden. De meest opvallende zijn Artola, Venus en La Fontanilla, Puerto Banús en San Pedro Alcántara, die zijn bekroond met de blauwe vlag voor schoon water, veilige omgeving en milieuvriendelijke werkwijzen. Marbella is ongetwijfeld een van de belangrijkste bestemmingen voor toeristische steden aan de Costa del Sol en trekt toeristen het hele jaar door naar de kust toe vanwege het gunstige warme en aangename klimaat.

Vakantiehuis in Marbella of omgeving huren

NOVASOL heeft een aantal vakantiehuizen in Andalusië in Marbella. Kies voor een appartement of luxe vakantiehuis in Marbella met een uitzicht op zee. Sommige hebben zelfs een groot overdekt privéterras. Bij het huren van zo'n vakantiehuis in Andalusië heb je de hele woning voor jezelf. Je geniet meteen van alle ruimte en privacy, zodat je echt kunt ontspannen op vakantie. Je ervaar geen drukte van andere toeristen of lawaaierige hotelgasten, wat een geweldig voordeel is bij het huren van een vakantiewoning of vakantievilla in Marbella. Het is een idyllische plek om een leuke gezinsvakantie in Andalusië door te brengen.