vakantiehuis in Hornachuelos

Hornachuelos is een gemeente in Andalusië dat bekend staat om het aangrenzende natuurpark Sierra de Hornachuelos. Het heeft een divers landschap van mediterrane bossen, rivieroevers en kloven. Hierdoor is deze vakantiebestemming geschikt voor een actieve vakantie, waar de dagactiviteiten vaak uit wandelen of fietsen bestaat. Met een vakantiehuis in Hornachuelos overnacht je vlak bij de mooiste wandelroutes en word je elke ochtend wakker midden in de natuur. Zo'n vakantiewoning in Andalusië is ideaal voor een vakantie in Hornachuelos.

vakantiehuis in Hornachuelos

Populaire vakantiehuizen - Hornachuelos

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Hornachuelos

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Hornachuelos

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Hornachuelos

Loading...

Waarom een vakantiehuis in Hornachuelos huren?

  1. Hornachuelos is een perfecte bestemming voor het hele gezin 

  2. Natuurrijke omgeving met veel wandelroutes

Bezienswaardigheden in de omgeving

Het Bembézar-rivierreservoir ligt op enkele kilometers van Hornachuelos. In de natuurlijke omgeving kun je ook activiteiten ondernemen zoals kanoën of kanoën om in het moeras te komen en het landschap van binnenuit te zien.

Mesas de Guadalora is een nabijgelegen stadje waar je culturele bezienswaardigheden kunt bezoeken, zoals de kerk van Mesas del Guadalora, de parochiekerk van San Isidro Labrador of de landelijke huizen "El Pinar" van Mesas del Guadalora.

Rivero de Posadas is een agrarisch stadje met typisch Andalusische witte huizen met een prachtig landschap eromheen.

Het Retortillo-reservoir ligt in het midden van het mediterrane bos, omringd door eiken en kurkeiken, waar mediterrane fauna zoals de zwarte gier, steenarend, Iberische lynx ook samen leven en is een speciale plek om een ​​aangename familiedag door te brengen.

De Moratalla-tuinen beslaan acht hectare en vormen een van de belangrijkste natuurlijke gebieden van Andalusië. Het is een prachtige plek vol vegetatie, fonteinen en banken om te overwegen wat je omringt terwijl je door de tuinen loopt. Het Moratalla Palace bevindt zich in de Jardines de Moratalla.

Ontdek al deze mooie plekjes tijdens je gezinsvakantie in een landelijke vakantiehuis in Hornachuelos.