Vakantiehuis in Antequera

Antequera is een pittoresk stadje met witte huizen, waarbij elegante torens en het silhouet van het kasteel er bovenuit steken. Het ligt op 50 kilometer van Malaga en is geschikt voor een daguitstap als voor een langer verblijf met een vakantiewoning in Andalusië. Met een heerlijk vakantiehuis in Antequera heb je een excuus om alle hoeken van de stad te verkennen, want om elke hoek kom je wel iets typisch Spaans tegen.

Vakantiehuis in Antequera

Populaire vakantiehuizen - Antequera

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Antequera

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Antequera

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Antequera

Loading...

Waarom een vakantiehuis in Antequera huren?

Een vakantiehuis in Antequera geeft je de mogelijkheid om echt te genieten van authentiek Spanje. In de zomer kijk je vanaf je vakantiehuis uit op vrolijke zonnebloemvelden. Er zijn ook tal van indrukwekkende uitkijkpunten en je wandelt zo tussen de belangrijkste kalkformaties in Europa. Tapas kun je eten in de verschillende restaurants of gewoon zelf thuis maken in je eigen keuken.

Wat te zien in de omgeving?

Wat het meest kenmerkend is voor Antequera, is het aantal kerken. In totaal zijn er 30 kerken in deze stad. Een van de meest bezochte is The Collegiate of San Sebastian. Daarnaast kun je hier de grootste Dolmen van Europa verkennen. De kalksteken 'rots der verliefden' van 880 meter hoog is zeker ook een kijkje waard.