Vakantiehuis in Álora

De stad Álora in Malaga is ideaal als je op zoek bent naar een vakantie in het midden van de natuur. Het is een witje stadje die gevestigd is tussen grote rotsen. De ruïnes van het kasteel vallen je waarschijnlijk meteen op bij een bezoek aan de stad. Wil je wat langer blijven, dan is een vakantiehuis in Álora een goede optie! De vriendelijke en gastvrije bevolking maken je verblijf echt aangenaam. Er is met een vakantiewoning in Andalusië genoeg tijd om de prachtige omgeving te verkennen.

Álora

Populaire vakantiehuizen - Álora

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Álora

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Álora

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Álora

Loading...

Wat te doen?

De stad Álora in Malaga is geweldig als je op zoek bent naar een vakantie midden in de natuur. Op deze plek vind je een groot aantal activiteiten om buiten te doen. Bezoek het kasteel van Alora. De toegang tot dit kasteel is gratis, dus mis de kans niet om dit fort te zien met zijn zes ommuurde torens. Een ander voordeel van het bezoeken van deze site is het adembenemende uitzicht vanaf het uitkijkpunt naar de Guadalhorce-vallei.  Breng de dagen door omringd door de natuur en ontdek plaatsen zoals Caminito del Rey, de grotten van Ardales, de Sierra de Huma en de Desfiladero de los Gaitanes. Op slechts 4 km afstand vind je ook verschillende stuwmeren, zoals El Chorro, een prachtige plek met een grote landschappelijke en historische waarde,

Vakantiehuis in Álora huren

Je vakantiehuis in Álora in het hart van Andalusië is omgeven door bergen en een spectaculair landschap. De huisjes liggen midden in deze bevoorrechte omgeving en biedt een geweldig uitzicht. Na een dag vol activiteiten hoef je niet ver te rijden om je knusse vakantiewoning te bereiken.  's Middags kun je een heerlijke barbecue bereiden op het terras of een duik nemen in het zwembad.