Vakantiehuis in Constantina

Constantina is een bergdorp op 500 meter hoogte in Sierra Morena. Constantina maakt deel uit van het binnenland van Andalusië en is een plaats waar de natuur overvloedig is. Als je hier nog nooit bent geweest of als je Constantina al kent, geniet je volop van de stad. Overnacht in een vakantiehuis in Constantina tussen de olijfboomgarden en amandelbomen. Je bent omringd door prachtige natuur, waardoor je van veel rust en privacy kunt genieten.

Vakantiehuis in Constantina

Populaire vakantiehuizen - Constantina

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Constantina

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Constantina

Loading...

Wat te doen?

Er zijn veel historische hoeken en gebouwen; de meesten in de oude stad en rond het unieke kasteel, dat erg leuk is om te voet te verkennen. Dit gebied biedt veel natuur en wandelen met je viervoeter zal  een van de belangrijkste activiteiten zijn die je tijdens je vakantie in een vakantiehuis in Constantina zult ervaren. 

De Huéznar-waterval is een plaats waar je kunt wandelen en zelfs kunt zwemmen in de aangewezen gebieden. Het recreatiegebied «Isla Marina» is omgeven door een groen bos en een smal pad waar het gezang van de vogels en het geluid van het water opvallen. Een ideale plek om met de kinderen mee te gaan, want er zijn parkeerplaatsen, campingtafels, toiletten, barbecueplaatsen, fietsenstalling en een kioskbar. 

De wijnkelder "Fuentereina", opgericht in 1930, kan op elk moment van het jaar worden bezocht. Het was de eerste wijnmakerij in Andalusië die rode wijnen bottelde en acht hectare wijngaarden heeft. Een bezoek aan het uitkijkpunt "Cerro negrillo" is een must voor panoramaliefhebbers.

Vakantiehuis in Constantina huren

Bij het huren van een vakantiewoning in Andalusië ga je pas echt ontspannen. Je hebt immers de hele accommodatie voor jezelf. Je kunt ook genieten van het mooie weer, want je vindt ook verschillende vakantiehuizen met zwembad in Andalusië. Huur een villa in Constantina die je het beste bevalt. In de tuin vind je ook mooie hoekjes in de schaduw om te genieten van de rust van de natuur.