Vakantiehuis in Iznájar

Iznájar

Vakantiehuis in Iznájar

Iznájar is een van de mooiste onontdekt dorpje in Andalusië. Het is een schitterend wit bergdorpje waar je met een vakantiehuis in Iznájar het echte Spanje ervaart. in het voorjaar is het de beste vakantiebestemming. Het leven in dit dorp is landelijk, rustig en in voortdurend contact met de natuur en het platteland. Het dorpje zit tegen de heuveltop aangeplakt en is omringd door de Iznájar dam. Bovenop de heuvel geniet je van een geweldig uitzicht. Ontdek het binnenland van de streek door een vakantiewoning in Andalusië te boeken. Reis met je gezin naar Iznájar en geniet van het mooie weer, de gastronomie en de prachtige landschappen die deze plek te bieden heeft.

Populaire vakantiehuizen - Iznájar

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Iznájar

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Iznájar

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Iznájar

Loading...

Wat te zien in Iznájar?

De gemeente Iznájar bestaat uit ongeveer twintig dorpen met elk hun eigen tradities en is daarom een ​​omgeving met een grote verscheidenheid aan gebruiken en culturele rijkdom. In het centrum van het dorp is een prachtig plein omringd door sinaasappelbomen. Binnen is een mozaïek waarin het gedicht "Torre de Iznájar" is geschreven als eerbetoon aan Rafael Alberti en zijn laatste bezoek aan de stad. De oude souk van de stad, binnen de stadsmuren, wordt de Patio de las Comedias genoemd vanwege de theatervoorstellingen die daar in het verleden plaatsvonden. Het is een straat met witte huizen en prachtige blauwe vazen ​​met bloemen op de gevels. Vanaf de oude stadsmuur van Iznájar is er nog maar één toren over, de toren van San Rafael, die wordt gekroond door het standbeeld van deze heilige. Naast het kasteel staat een 16e eeuwse kerk, de parochiekerk van Santiago, een oud gebouw uit de Renaissance. 

Als je meer hoeken van deze gemeenschap wilt ontdekken, boekt dan een vakantiehuis in Iznájar bij NOVASOL en geniet met het hele gezin van deze prachtige vakantiebestemming. Er worden wandelroutes georganiseerd voor het hele gezin door het natuurpark van de Sierra Subbética, een van de belangrijkste Andalusische natuurgebieden genoemd in 2007 door Unesco. Iznájar heeft veel groene gebieden en parken met voorzieningen voor kinderen, waar je je kinderen kunt laten spelen tijdens de vakantie in Iznájar.

Vakantiehuis in Iznájar

Vakantiehuis in Iznájar huren

In de zomer kan het vrij toeristisch zijn, en door de smalle bochtjes en de eenrichtingsverkeer is het geen aanrader om hier met de auto rond te rijden. Met een vakantiehuis in Iznájar heb je dat probleem gelukkig niet. Het geweldige uitzicht vanaf je vakantiehuis op het bekende meer is al helemaal geweldig. Is er geen panoramisch uitzicht, dan zijn er gelukkig een aantal uitkijkpunten in de buurt. Het huis is comfortabel en heeft een uitnodigende woonkamer en een grote tuin.Ontspan bij het zwembad en geniet van het fantastische uitzicht over de Sierra Nevada. Het verblijf in je villa is landelijk, rustig en je bent in constant contact met de natuur en het platteland. Je geniet met een vakantiewoning echter van de luxe die je gewend bent, met een zwembad in de buurt en een drankje in je hand.