Vakantiehuis in Carcabuey

Carcabuey is een bergdorp in Andalusië waar je in alle rust kunt overnachten in een vakantiehuis. Het dorpje ligt in het uiterste zuidoosten van de provincie Córdoba, op ongeveer 100 kilometer van de hoofdstad. Deze gemeente ligt in het bekende natuurpark van de Sierras Subbéticas, een ongelooflijk landschap om te genieten van een paar dagen weg van de stad. 's Avonds is er genoeg tijd om te ontspannen in je vakantiehuis in Carcabuey.

Carcabuey

Populaire vakantiehuizen - Carcabuey

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Carcabuey

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Carcabuey

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Carcabuey

Loading...

Wat te doen?

Een leuke bezienswaardigheid als je met je gezin een huisje in  Carcabuey  huurt,  is het middeleeuwse kasteel in het dorp. Dit kasteel wordt beschouwd als het centrum van alle culturen die het gebouwhebben bewoond, waardoor er een grote verscheidenheid aan monumenten te bezoeken zijn en je kunt genieten van de gemengde gastronomie. 

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een ​​wandeling te maken door de architectuur van deze stad en de ruïnes van het kasteel te bekijken. Bezoek ook het natuurpark als je een paar dagen in Carcabuey doorbrengt, maar ook het Santa Rita bezoekerscentrum is interessant als je iets meer te weten wilt komen over dit gebergte en de prehistorische vindplaatsen in dit gebied.

Vakantiehuis in Carcabuey huren

Met de rustieke vakantiehuizen in Carcabuey verblijf je tussen de lokale bevolking. Hierdoor geniet je pas echt van de lokale gerechten en de bezienswaardigheden die allemaal op loopafstand van je vakantiewoning liggen. We hebben een verscheidenheid aan vakantiehuizen in Andalusië in dit gebied.